Monday, bloody monday 115

Først og fremst: Stikk over til Rølerbloggen (Det er Gylne Q på gang) og stem på verdens beste zombieblogg: Sonjas Ordentlige Blogg. Du vil ikke angre, jeg har hørt rykter om at det deles ut suss og klem for både kommentarstemmer og pollstemmer. Den er ikke verdens beste blogg for ikkeno. Du vil vel gjøre som Ivers? Tenkte meg det. Ivers stemmer på ordentlige blogger. Linkene er her fremdeles når du har stemt og kommer tilbake hit.

frenchflag

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

ÅåååÅå! Nei DU er verdens beste. Tusen takk. Jeg bryr meg ikke en gang om at du dikter opp valgløfter på mine vegne, og hva pokker, jeg kan like gjerne innfri dem. Suss og klem til alle sammen!

du henger på /b/ :-P

Sonja: Jaja, det gikk ikke veien da. :/

4chan-bruker: Tja, det hender. Men jeg fant ikke noe av dette via /b/, såvidt jeg veit?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.