Peach på rømmen

Det stemmer, siden jeg ikke har katt eller hundre par sko blir det vår innlånte chinchilla som skal få et par sekunder i rampelyset i dag. Jeg hadde planer om å skrive noe så sjeldent som en politisk kommentar til den religiøse utviklingen her til lands, men så bestemte Madammen at vi måtte på kino. Jeg sier aldri nei til kino, og med lønn på konto i dag ble det ikke noe diskusjon. Vi skal se nyinnspillingen av «the Omen«, og jeg gruer meg litt. Man kan som kjent ikke snakke dritt om ting man ikke vet noe om, og det er grunnlaget for filmvalget vårt i aften. Før jeg sutrer om hvor vanskelig det er å ta bilder av hjerneskadde (det skal ikke være lett…) chinchillaer; her har dere et relativt vellykket bilde av søtnosen:

peach

Da Peach var på rømmen tok jeg (som den skarpe leser allerede har fått med seg) endel bilder, noe som byr på store problemer av flere grunner:

Resultatene ble stort sett elendige, naturligvis. Ett av dem tok seg bra ut i sorthvitt, det har jeg jo limt inn her. De av dere som er sløye på Photoshop vil selvfølgelig fnise litt av at jeg ikke fikk ordna det enda litt penere, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg fikk tross alt lønn i dag. I kveldens ånd har jeg tatt et av de andre, mer mislykkede bildene, og konstruert sammen med den originale Damien fra the Omen, dere kan jo selv bestemme hvem som ser skumlest ut.

damienpeach
«Have no fear, little one. I am here to protect Thee.«

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.




Kommentarer

Det valget var vanskelig, gitt. Jeg kan jo bare anta at det stemmer at Peach er søt, men akkurat der var hun hakket skumlere enn Damien.

:=D

Det står respekt av en mann som er så sikker på sin seksualitet at han har et kjæledyr som heter Peach…

Brom: Damned straight!

VamPus: Jeg kunne selvsagt skrytt av hvor sikker jeg er, men det ville dessverre blitt slått hardt ned på av hun som faktisk eier dyret. Peach er bare hos oss på lån, riktignok på veldig ubestemt tid – jeg regner med et par år. :D De andre dyra våre heter Panzer, Diego og Lothar. Dem er det meg som har gitt navn til.

Ivers: Hvordan var filmen a????

I går ville jeg sagt at Damien var skumlest, men i natt hadde jeg en sær og skummel drøm om en skikkelig ond katt, noe som har gjort at jeg ikke føler at jeg kan stole på noen med pels og værhår.

Tine: Grusefull.

Lily: Katter er djevelens verk.

[…] Siden jeg har slitt med traumer siden i går (mer om det senere i dag) blir dagens første innlegg et bilde. I går måtte jeg og madammen vaske chinchillaen vår (la oss ikke gå videre inn på hvorfor), så vi benka oss ved badekaret med gnagershampoo og ett stykk vettskremt Peach. Etter badet så hun ganske fæl ut, og jeg følte meg fryktelig faderlig da jeg satt med henne i fanget i bortimot en time mens hun ble fønt tørr. For ordens skyld, det er ikke buret sitt hun er avbildet i, men et provisorisk nettingbur vi håpte skulle funke å ha henne i under føning. Det viste seg at det var mye hyggeligere for alle å ta det på den nevnte (litt mer koselige) måten. Note to self: Chinchillaer blir ikke spesielt fort tørre, og de fryser lett. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.