Kiss kiss bang bang

I går gjorde jeg og madammen noe vi ikke gjør spesielt ofte. Vi leide en DVD, fremfor å bare plukke en fra hylla. Grunnen til at vi vanligvis bare tar noe fra hylla er at vi har en drøss med tv-serier og kvalitetsfilmer der som vi enda ikke har sett, vi kunne overlevd ganske lenge på den, for å si det sånn. Jeg vet ikke helt hvorfor vi leide i går, men det ble nå ihvertfall sånn.

Jeg foreslo først Bubba Ho-Tep, som Madammen (og det er derfor jeg elsker henne) heller ville kjøpe. Den skal handles til fredag fra Play, tenker jeg. Dermed måtte vi kikke videre. Etter å ha lest denne varme omtalen av «Kiss kiss bang bang» på Andersson Online var ikke valget så himla vanskelig da vi beveget oss bort mot de nyankomne filmene. Vi hadde handla et par ok biffer, så om filmen skulle skuffe ville ikke kvelden vært helt mislykket (I den grad en kveld med Sverige – England på tv kan være mislykket).

Vi kom oss hjem, jeg stekte biff mens Madammen ordna tomatsalat. Vi gadd ikke stresse med verken grønnsaker, saus eller poteter, så det ble med biffen og tomatene. Det fungerte overraskende bra. FIlmen satt vi på da vi begynte å ete.

kissFin film! Ikke les deg blind på vaskelappen bakpå, for den var godt over gjennomsnittet lite lovende. «Kiss kiss bang bang» handler om en småkriminell kar som drar til Hollywood for å få undervisning av en detektiv for en mulig rolle etter å ha blitt oppdaget i hjembyen. Mer forteller jeg ikke, noen ville sikkert si at jeg allerede har ødelagt første kvarteret av filmen. Dette er en sak man vanskelig kan plassere i én sjanger, men actionkomedie er vel det nærmeste jeg kommer. En underfundig sådan, med Val Kilmer i sitt livs morsomste rolle (muligens overgår han denne i kommende «The ten commandments: The musical«? ;D) og en opplagt Robert Downey Junior. Selv var jeg mest opptatt av Corbin Bernsen, som jeg hadde lest et sted at var på vei «tilbake» med sin rolle i denne filmen. En liten overdrivelse, men han gjør en god figur. Han er allerede tilbake i the glamorous world of TV, såvidt jeg vet. «Kiss kiss bang bang» anbefales på det sterkeste.

Ah. Ett dagbokinnlegg senere er Iversen klar for lunsj.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Flott og fryktelig underholdende film. Kilmer er kanskje det største lyspunktet, sammen med Downeys litt irriterende fortellerstemme. Dessuten er plotet ganske enkelt, likevel føles KKBB komplisert. Stor underholdning!

Yeah! Underholdende film, det er det ingen tvil om. Godt du ikke ble skuffet ;-)

Heilt enig! Filmen var super!

Dere er breddfulle av god smak, hele gjengen. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.