Ordspill-VM: Den store og spennende finalen

Finalehelga har kommet, og etter en oppfriskning av reglene skal jeg minne dere på hvilke finalister dere kan stemme på. Du kan stemme i avstemningsboksen og i kommentarfeltet. Om du begrunner stemmen din i solide ordelag i kommentaren vil stemmen telle dobbelt. Mange har visst oversett den detaljen. Vinneren av tidenes første ordspill-VM vil offentliggjøres førstkommende søndag.

Finalistene er:

Første finalist: Det Spurs
Andre finalist: Pupplikumsfavoritten
Tredje finalist: Nå skal vi pose oss!

Stem, stem, stem! Her er det en boks du kan bruke:

FINALEN!

  • Det Spurs (26%)
  • Pupplikumsfavoritten (39%)
  • Nå skal vi pose oss! (35%)

Stemmer totalt: 23

Loading ... Loading ...

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er fine finalister, jeg liker veldig godt Det Spurs, den er brukt på en slik måte at det nesten ikke er pinlig en gang. Veldig bra, nå skal vi pose oss er heller ikke gæren, men hvis det er det pinligste ordspillet som skal vinne så er det ikke tvil i min sjel om at Pupplikumsfavoritten bør være publikumsfavoritten.

Jeg stemmer på den med andre ord.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.