Ordspill-VM: Tredje semifinale

Dere har følgende 3 semifinalister å velge mellom:

Semifinalist 1: Kan onsdag bli Thorsdag?
Semifinalist 2: Nå skal vi pose oss!
Semifinalist 3: Dansk sædbank går så det spruter!

Tre meget gode valg, om jeg tør si det selv, og for en tetthet av fancy ortografi! Tidenes første ordspill-VM har i det minste ikke manglet gode deltagere.

Du kan fremdeles stemme som det passer deg frem til jeg drar frem finalen i løpet av fredags ettermiddag. Finalen vil foregå fra fredag ettermiddag til søndag kveld. Om du stemmer på et alternativ fordi det er pinlig eller du syns det er enormt bra, det er helt opp til deg.
Velbegrunnet kommentarstemme vil telle dobbelt, du kan bare stemme på én semfinalist i kommentarfeltet. I avstemningsboksen kan du stemme til du skjems. Jeg stoler såpass på dere. For øvrig kjører vi åpne resultater, på den måten kan du stemme på de du syns mest synd på om det gir deg en god følelse. Godt valg!

Tredje semifinale

  • Kan onsdag bli Thorsdag? (23%)
  • Nå skal vi pose oss! (36%)
  • Sædbank går så det spruter! (41%)

Stemmer totalt: 22

Loading ... Loading ...

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

I utgangspunktet føler jeg sædbanken fortjener ekstrastemmen, men som ivrig syklist må jeg stemme på Thorsdag. Hadde i det minste ordspillet vært basert på om torsdag kunne blitt thorsdag i stedet for onsdag, så hadde det jo vært mulig å overse det. Ekstra pinlig stemme til Thorsdag!

Nå skal vi pose oss! Jeg vet ikke om jeg skal bli trist eller glad av å lese den der.

uæ! disse rundene går jo så fort. (hvorfor blir det «fort» der og ikke «forte»? det er jo flertall. har det noe å gjøre med at det er adverb? «fort» høres heller ikke riktig ut. Jeg er gramatisk utfordret!)

Men stemmen går altså til Nå skal vi pose oss. Jeg vet ikke hvorfor.

Spennende runde (jeg syns jeg skal ha litt kudos for entusiasme)!

Avstemninga er stengt og jeg la nettopp ut resultatet. Bare BZA fikk til å kommentere inn en dobbeltstemme, så det ble rekordjevnt.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.