Eksamen (del 9)

I dag fikk jeg resultatet på eksamen, og er sånn passe fornøyd.

Blid fordi jeg fikk en bedre karakter enn den stryken jeg i en periode trodde var på vei, men bekymret på vegne av UiO som kan gi en så utrolig dårlig balansert oppgave en ståkarakter. Jeg endte opp med en utorlige lite fortjent C, madammen dro hjem en mer fortjent B. Jeg tror nok hovedvekta lå på B, men statistikken er enda ikke publisert.

Urovekkende at man kan få ti studiepoeng såpass billig. På den annen side er jo ikke ti studiepoeng akkurat kjempemasse.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Congarats :D

Gratulerer!
Personlig er jeg litt betuttet(!) for at du tilsynelatende har slutta å svare på kommentarer. Det er selvfølgelig greit at du har et liv, og det er ikke alt som krever et svar, men du begynner vel ikke å bli høy på pæra?

Tine: Takkers!

Røvings: Tusen takk! Har jeg slutta å svare? Jeg syns det stort sett alltid er en «Iversen» blant de siste fem kommentatorene, jeg. O_o Jeg skal kikke gjennom og se om jeg har oversett noe. :) Jeg er ikke høy nok til å rekke opp til pæra engang.

Gratulerer, gratulerer — om det er aldri så lite fortjent:) Feirer du slik Elvis gjør?

Og hvis du ikke rekker opp til pæra, får du sikkert lov til å sitte på skuldrene til Madammen, trur du ikke? (Hvor mange skal det til for å skifte lyspære i det iversenske hjem?) Eller du kan eventuelt stikke bort her og låne gardintrapp :)

Røvis: Du hadde helt rett, jeg har vært svak på kommentering i det siste. Nå har jeg fiksa litt, jeg skylder ikke på et liv, men mye søvn og tiltaksløshet.

Tiram: Oi, hvordan feirer Elvis? O_o Har jeg gått glipp av noe? Jeg tør ikke sitte på skuldrene til Madammen, hun er SKIKKELIG svak. Hos oss er det meg som skifter lyspærene, men jeg må stå på både stoler og pappesker for å få det til. :D

Du får ønske deg gardintrapp til neste bursdag — jeg betalte bare 75,- for min, pent brukt riktignok …:)

Grattis – og det er ingen vits i å tenke på at karakteren ikke var fortjent.

Mye søvn og skifting av lyspærer er gyldig grunn! ;)

Tiram: Ingen dum idé, må bare sjekke om det ikke finnes noen til utlån her først.

Isk: Takk takk, du har nok rett i det.

Røvings: :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.