Ordspill-VM: Første semifinale

Dere har følgende 3 semifinalister å velge mellom:

Semifinalist 1: Full Clough! Dagbladet meldte at Derby måtte ha full Clough for å slå Manchester United i en cupkamp. Legendarisk ordspill om legendarisk managerslektsnavn.
Semfinalist 2: It’s all for a good Chara-ity… Hockeyspiller Zdeno Chara er offer for NHL-historiens mest cheesy ordspill. En klassiker på utenlandsk, dette er tross alt VM.
Semifinalist 3: Det Spurs.

VM startet meget sterkt, noe som har ført til at de første semifinalistene er hentet fra de første sju ukene. Husk at det er tre runder til med semifinaler, du kan stemme som det passer deg frem til jeg drar frem runde 2 i løpet av onsdags ettermiddag. Om du stemmer på et alternativ fordi det er pinlig eller du syns det er enormt bra, det er helt opp til deg. Vi har på en måte funnet oss i at fokuset nå ligger mer på ordspillene enn hvor pinlige de er.

Velbegrunnet kommentarstemme vil telle dobbelt, du kan bare stemme på en semfinalist i kommentarfeltet. I avstemningsboksen kan du stemme til du skjems. Jeg stoler såpass på dere. For øvrig kjører vi åpne resultater, på den måten kan du stemme på de du syns mest synd på om det gir deg en god følelse. Her er avstemningsboksen, til alles forlystelse – godt valg!

Første semifinale

  • Full Clough (40%)
  • Chara-ity (80%)
  • Det Spurs (0%)

Stemmer totalt: 38

Loading ... Loading ...

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Eh, prosentutregning var visst ikke den sterkeste siden til den avstemningsboksen, men bare stem likevel – jeg kan regne prosenten ut sjøl om det blir nødvendig.

«Det Spurs» er min favoritt blant disse tre. Ikke bare er ordspillet VM-verdig, men at det er gjemt i en liten notis i stedet for en stor overskrift gjør det bare mer pinlig. Ekstra kreditt fordi det er hentet fra en papirversjon.

Sterke kandidater, alle sammen. Har mest sansen for Full Clough og Chara-ity. Det Spurs blir vel litt gammel rett og slett.

Min stemme går nærmest naturligvis til Chara – en mann så stor og svær at han aldri sloss på en hockey bane, han bare kaster folk rundt. Bare fordi Spurs er mer kjent her til lands og folk ikke forstår Full Clough (fordi vi ikke kan uttale Clough riktig) gir det ingen grunn til å si at Det Spurs er så jævlig bra eller pinlig. Det er bare fryktelig gammelt. Nå kan det være at jeg er en gammel mann, og det er det som gjør at jeg ikke har sans for «Det Spurs». Uansett, Chara-ity ordspillet finnes ikke morsomt, egentlig, det er bare veldig, veldig pinlig. For å innse hvor pinlig det er bør man ha sett en del NHL hockey, gjerne da med CBC’s eminente hockeykommentarer. I tillegg hjelper det å vite hvem Chara er. Sånn er det bare. I alle fulle fall, min stemme (om den så er dobbel eller ei) går til Chara-ity.

Dette VM-et forvirrer meg. Som de fleste VM gjør. Men i Sverige har de visst VM i polkabrisbaking, og det synes jeg er enda mer forvirrende, så det for gå for denne gang. Stemmen min går til Chara-ity, fordi det klønes med stavelsene, det er en duste bindestrek der, og når man gransker det nøye så gir det absolutt ingen mening.

Hah, nå har avstemningsboksen gått heeelt agurk. :D

136% liksom… Nåvel, jeg teller stemmene stykk for stykk, det er ikke de enorme stemmetallene her.

Ikke ofte du ligger på annen plass med 92% av stemmene helelr. Her lukter det valgfusk.

Eh. Nå har ett av alternativene -20. Jeg skal oppdatere litt plug-ins og love bot og bedring. Nå stenges avstemningen. Resultater snart.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.