Hvorfor Michael Wincott er verdens mest sexy mann

…en studie i perfekt mannebein.

Det å være sexy har som kjent ikke bare med utseendet å gjøre, og selv om Michael unektelig er en knakende kjekk fyr så er det også i hans tilfelle andre ting som gjør det endelige utslaget. «Hvem fabian er Michael Wincott?» spør kanskje du nå, siden du ikke kjenner igjen verken navnet eller bildet. Wincott er en skuespiller. En dritkul skuespiller. Han er velkjent for den spesielle stemmen sin og en noe… forbrytersk fremtoning. I min bok er et skurkeaktig utseende allerede et sjumilssteg på veien til total heitskap når det gjelder menn (Kjære Madammen: Slapp av, jeg svinger ikke helt den veien).

Men hvorfor er nettopp Michael Wincott så fantastisk? La meg oppsummere i ett ord; gåsehudeffekten.

Gåsehudeffekten er enkel å teste. Man tager hvad man haver, og i dette tilfellet haver man den skumleste stemmen i Hollywood kombinert med rollevalg som har en helt utrolig sitatverdi. Slik tester du gåsehudeffekten: Velg deg en scene hvor vedkommende stjeler showet, la oss for denne gangs skyld velge en scene fra overraskende gode «Greven av Monte Cristo«. Vi er i fangehullet på chateau d’If, Michael (Armand d’Orleac) er godt i gang med å grisepiske den kommende Kristus; Jim Caviezel (Edmond Dantes). Pinglete som Edmond er, så gauler han til Gud om hjelp. Armand tar på seg sitt ondeste flir og sier «let’s make a bargain. You ask God for help, and I’ll stop the moment he shows up!» og pisker videre. Dette blir jo vanskelig for dere som ikke har sett filmen, men det er altså slik at om du ikke kjenner et snev av gåsehud under en slik scene, da kan du heller lese noe annet enn dette. Det forutsettes nemlig at du er litt kul, og det er altså meg som definerer hva kult er på min egen blogg.

michaelwincott

Det er selvsagt ikke bare gåsehud som definerer superkjekkas. Det hjelper som sagt at Michael til overmål er knallflink til å velge roller, at han aldri gjør en dårlig jobb og at han er beinskummel. Også ern jo ganske ok å se på, selv om han etterhvert har kommet seg litt opp i åra. Michael Wincott er nærmere femti enn førtifem, og du kan glede støvlene av deg til å se ham i «Seraphim Falls» sammen med fantastiske Anjelica Huston og Pierce Brosnan, en western som bør treffe kinoene iløpet av høsten eller vinteren i år.

Du må også få med deg selvskrevne «The Count of Monte Cristo», obligatoriske «The Crow» og snodige «Strange days«. Mer skamløs objektifisering av kule mannfolk følger ved interesse.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Skamgod skuespiller; ja, men verdens mest sexy mann…!? (Ja, jeg vet jeg er dårlig på sånne kjendisting!)

Er enig med du. Denne mannen er brutalt mannete – husker at jeg oppdaga ham i The Crow.

Jeg må bare nevne den akk så mannssjåvinistiske, men dritkule kommentaren hans i Alien 4, mens det er snakk om Call (Winona Ryder), hvorpå Wincott leverer: «She is severely fuckable, ain’t she?», med det grymmeste gliset rundt kjeften og en selvsikkerhet som menn flest bare kan drømme om.

:=D

Røverdatter: Akkurat her kjører jeg Peterandrej-standard, det er selsagt flere som kan være verdens mest sexy. ;D

Brom: Jeg har ikke sett Alien 4, dessverre, men den replikken kan jeg tenke meg låt bra. :D

Du har god smak når det gjelder mannfolk, fatter.

Lily: Ja, det sku jeg mene.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.