R-r-r-reklame?

Som alle med vettet i behold har jeg hatt sansen for ICA-reklamene på tv omtrent siden serien startet. Nå, derimot, ser jeg at ett av tidenes reklamefenomener begynner å gå filleveien. Den siste installasjonen er beint frem kjip.

Ja, jeg bruker tid og energi på å sutre over ICA-reklamer, det MÅ være bloggtørke («Møkkapost er bedre enn ingen post», eller?).

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.




Kommentarer

Ja, møkkapost er bedre enn ingen post.
Hva skal jeg bruke arbeidsdagen til, hvis ingen skriver i bloggene sine lenger?? Da må jeg jo jobbe…

Ja… jeg er heller ikke synderlig inspirert om dagen :o/ Og jeg kan ikke skylde op fotball-vm en gang.

La deg heller glede over den nye Lerum reklamen med vidunderlig vakre Tone Damli Aaberge i en sentral rolle.

Jeg savner reklamen med musikken til Motorhead (Ace of Spades).
3 unge kvinner snur og løper ut i vannet til haien igjen, når de får se badevakten med ustelt helskjegg.

knegg knegg, den var god :-p

M:)rten

Søt jente: Godt å høre, jeg har lurt litt på det selv. :)

Isk: Nei, der har jeg jo en unnskyldning jeg burde bruke oftere!

Peterandrej: Av ulike årsaker er jeg ingen stor fan av Aaberge.

MortenF: Man skal ikke undervurdere effekten av en ødelagt barberhøvel. :p

Du er selvfølgelig klar over at ICA-serien egentlig er et svensk konsept? Serien har gått mye lenger der, og er blitt et kult-fenomen, skuespillerne er blitt skikkelig kjendiser og greier. ICA Norge hoppet på, og de norske filmene spilles inn i Sverige med svensk regissør. Han er visstnok litt skuffet over at serien ikke har «tatt av» like mye i Norge.

Lea: Så klart, men den norske versjonen er langt bedre. Jeg håper de fleste har fått med seg den svenske, siden den ene norske installasjonen handla om norsk-svensk bytte av ansatte. Sendte man ikke de første bitene av den svenske versjonen på norsk tv, også?

Moren min jobber på ICA i Vestby

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.