IKEA-innrømmelse

Etter å ha lest Morten Flatens gøyale post om IKEA på Forus tenkte jeg at nå det er jaggu lenge siden jeg innrømte noe? Ihvertfall en liten uke, og det får være mer enn nok. I dag kommer jeg ut av nok et skap, og det skapet har jeg kjøpt på IKEA. Madammen har satt det sammen, det er slik vi fungerer. Jeg kjøper, hun fikser. La meg bare understreke at dette ikke skyldes manglende ferdigheter fra min side, men utelukkende latskap og det faktum at madammen elsker å sette sammen IKEA-greier. Jeg mener, det vil jo være skikkelig råttent å ta fra henne den gleden? Everybody’s happy.

For dere som har litt tungt for det kan jeg si det på en enklere måte: Jeg elsker IKEA. Jeg liker å dra dit, handle der, spise der og bruke toalettet der. Jeg har flere hyller, et tv-bord og masse kjøkkenutstyr fra IKEA, og jeg surfer hjemmesidene deres med jevne mellomrom. Når jeg drar til IKEA må madammen passe på lommeboka mi. Ikke omvendt, det er meg som må passes på.

ikea

Vel, jeg husker jo hva som skjedde her på bloggen da jeg delte mine innerste følelser etter å ha tapt for en hamburger. Alle ga beng i at jeg ikke klarte å spise maten min på en skikkelig måte, det var mye fælere at jeg konsumerte kjøtt i det hele tatt. I den anledning vil jeg bare påpeke at jeg er klar over at IKEA muligens (ok, jeg er ikke som Mihoe, jeg driver ikke research) driver med shady business i manufaktureringsfasen. Men veit dere hva? Det blåser jeg i! Jeg spiser på mcDonalds også, om jeg er sulten nok. Hah! Her i gården er det nemlig egoisme all the way. Uff, nå kjente jeg at jeg var litt drittsekk. Ok. Jeg bryr meg. Jeg syns det er trist med underbetalt barnearbeid (ikke gidd å pirke på at barnearbeid er feil selv om kidsa tjener bøttevis med spenn) og jeg fordømmer det selvsagt lukt til helvete. Men jeg klarer ikke å holde meg unna IKEA likevel. Kan vi la det ligge, dere tar tegninga? Bra.

Nå mista jeg tråden helt her, tror jeg bare skal gi meg med dette. Men jeg liker altså IKEA ganske godt, og jeg forstår at jeg kanskje bør legge lista litt høyere for neste innrømmelse. Eller. Faen heller, jeg tar en med en gang: I skrivende stund er det litt under fem minutter siden en Magnum-episode fikk meg til å grine en skvett.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

HAHA :D Du grein av MAGNUM???

Her snakker vi om deilige innrømmelser! Jeg elsker også Ikea og har finpusset heldagsopplegget med dogåing, spising, titting og handling. Samt brus og is når det hele er overstått – de er så lure på Ikea, skjønner hva konsumenter vil ha.

Men…jeg har litt dårlig samvittighet for de barna.

Jeg bor faktisk så og si vegg i vegg med Ikea…

Jeg er ganske så glad i IKEA sjølv, faktisk. Men det blir mest ivarhyller, veit du. Perfekt til mitt kulørte tøy.

Tine: Jeg er jo stor fan av Magnu, spesielt siden det sendes på den tiden av natta på svensk tv som det er lite å gjøre på jobben og det er lite annet på skjermen. Det var seff den episoden hvor han får tilbake dattera si, før Ricks bryllup.

Mihoe: I aim to please! Jeg og madammen (og Maria, før hun flyttet til utlandet for en stund) er fantastiske IKEA-besøkende. Vi skal gjennom ALT, og spise minst to is, ei pølse og middag når vi er der. Det sier seg selv, for vi er ikke så store, at vi er der i flere timer.

Oddrun: Nå er jeg fryktelig sjalu, men er ikke det litt som å ha julaften hver dag? Du er sikkert flink til å begrense besøkene.

Elvis: Mmmm…. Ivar-hylla..

Joda, men det blir lett til at vi stikker dit hvis vi trenger noe. Samt at det hender at vi stikker ditt når vi ikke gidder å lage middag. Pluss at vi som regel stikker dit for å spise pølse i ny og ne. Huff da, vi er der visst støtt og stadig..

Oddrun: Jeg er så sjalu nå at jeg ikke klarer å sette ord på det engang.

Stor opplevelse å bli referert til :)
Tusen takk for det!
Ikea er greit nok det, i mindre doser.

M:)rten

Er barnearbeid galt selv om kidsa tjener bøttevis med spenn? Vil det si at det var galt av den godeste Mac Culkin å spille inn de nydelige Home Alone og Home Alone 2? Her faller vel utsagnet ditt på sin egen urimelighet, Ivers?

Og ja, her gjøres det narr av begrepet «å falle på sin egen urimelighet».

Dessuten: Grine av Magnum P.I.? Sydénskt! Jeg fylles av en blanding av respekt og vemmelse.

Morten: Det var jo et knallfestlig innlegg. :D

Leif: Nok en gang klarer jeg ikke å se hva du EGENTLIG mener, så vi kan la det ligge. :p Jeg tror du er mest fylt av respekt, egentlig.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.