Meme: Klassiske spørsmål

Esquil har rølt igjen, denne gangen har han fylt ut et meme jeg syns var litt gøyalt. Jeg stjeler hans egen ingress, men svarene er selvfølgelig mine egne. Jeg syns det var litt stort å bli tagget personlig. Ååå, anerkjennelse! Nåh. Uansett: En del spørsmål går igjen i media, og er du som meg tenker du ut egne svar på disse spørsmålene i tilfelle avisene skulle ringe deg. Men de ringer jo aldri. Så vi får gripe sjansen selv.

Dagens Næringsliv: Hvilke bøker har du på nattbordet akkurat nå, og hva vil du si om dem?
Jeg har en hel skog med tegneserier, stort sett Pondus og Ernie, og «the Hobbit». Tegneseriene fordi jeg liker tegneserier, «the Hobbit» fordi jeg liker den. Har lest alt flere ganger. «Tegneserier, hva er det for en halvvoksen fyr å lese, liksom?» sier kanskje du nå. Jeg liker tegneserier. De er enkle og greie. Jeg er en strekkleser, om jeg skulle bli interessert i en bok, da leser jeg den i størst mulig grad fra perm til perm i ett strekk. Jeg leser også fryktelig fort, noe som bidrar til at jeg sjelden får med meg alt man burde få med seg. Og derfor har jeg lest «the Hobbit» mange ganger. Jeg har beklageligvis ingen supertunge bøker på nattbordet, men Kafkas «Prossessen» ligger ute på stuebordet. Jeg fikk den til bursdagen min av Ole, som ikke visste at jeg ikke bare har lest den før – men også analysert den på videregående. Det var ganske jævlig.

TV3: Hvilken gjenstand ville du hatt med deg til Robinson-øya?
Har dem trådløst internett på Robinson-øya? Nei? Faen. Da blir det fort en ball. Man kan alltid finne på noe med en ball. Mange ville sikkert tatt med seg noe mer praktisk, men jeg regner med å bli fort utstemt.

Dagbla: Hvilket dyr føler du deg som?
For tiden har vi selskap av et lite nøste av en chinchilla som heter Peach. Hun har blitt ganske glad i meg, og hopper ofte opp i fanget mitt når jeg ser på tv. Det er ganske koselig, og jeg føler meg nesten litt mod.. eh, faderlig. Jeg føler meg som en chinchilla.

Sporten: Hva føler du nå?
Haha, ok, jeg må bare fortelle min favorittvitsegåte om lyspærer:
- Hvor mange sportskommentatorer må til for å skru i en lyspære?
– To. En til å skru i pæra, og en til å utbryte «Hva føler du nå?» etterpå.

Ellers må jeg innrømme at jeg ikke føler noe spesielt akkurat nå. Jeg er ikke god til å sette ord på følelsene mine uansett.

Dagbla: Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa i det du ankom?
«Hallois, vi har allerede henta DVD-samlinga di og sørga for fri kreditt på play.com. Madammen kommer snart, vi skal bare fikse en «bilulykke» først. Ta en brus i kjøleskapet og slapp av, du. Til evig tid.»

VG: Hvordan ser din drømmeforside av VG ut?
«Sunderland vinner Premier League – Newcastle rykker ned fra League 2 med rekordlav poengsum» som headline. «Verdensfred sikret» og «Iversen vinner fire førstepremier i lotto – på rad!» passer bra som litt mindre saker i hjørnene, og helt under skulle det stått «Bruce Campbell takker ja til rollen som Iversens far i kommende storfilm».

Hvor vil du helst dra, og hvilken kjent person ville du hatt med deg dit?
Siden Leif-Atle Heen skryter sånn av New York, og jeg egentlig har vært på nok kulturreiser allerede, ville jeg nok tatt turen til USA for å se om alle mine fordommer vil bli bekreftet. Skulle jeg hatt med en kjendis måtte det bli Carl I. Hagen, for han har så digg reisebudsjett, har jeg lest. Eller må man liksom sosialisere med reisefølget?

Hvor var du da Brå brakk staven? (Er du for ung: Hvor var du da Lady Di døde?)
Jeg ble født i 1983, så Brå husker jeg null og niks av. Jeg aner ikke hvor jeg var da Diana døde, men jeg fikk vite det i stua da jeg skrudde på tv-apparaturen etter en god natts søvn. Det gjorde ikke så veldig inntrykk, jeg husker mye bedre hvor jeg var da jeg fikk nyheten om at Rabin døde i ’95.

Friends: Hvem ville du hatt på lista di over fem personer du får lov til å kose med uten at dama/typen din kaller det utroskap?
Døh, en sånn liste opererer vi med allerede (selv om det sikkert er objektifisering av kvinnen, dette også). Michelle Rodriguez topper, resten husker jeg ikke. For øvrig ville jeg ikke hatt meg med noen andre enn den jeg hadde et forhold med.

Big Brother: Ta alderen på den eldste du har ligget med. Trekk fra alderen på den yngste. Gang svaret med antall partnere du har hatt. (Eksempler: 66 år – 16 år = 50*2 partnere=100, 17 år – 16 år=1*100 partnere=også 100). Hva er tallet ditt?
Nei, ærlig talt. Vi driver da ikke med sosialpornografi her.

Hva er meningen med livet?
Du, det aner jeg ikke, men jeg tipper at Esquil vil bruke en bloggpost på å fortelle oss andre det snart.

Magasinet: De første ordene. Kanskje de viktigste. Hvorfor ble det akkurat slik (Bruk en bok, en handleliste, forrige bloggpost eller noe annet du har skrevet).
«Min nye gjesteblogger er en ung fysikkstudent med elendig dametekke, noe som i stor grad skyldes at han ikke bruker stringtruser. Når Ole Halvard Sætran ikke skriver om fysikk under fullt navn og med sexy bilder, da tråler han Blindern eller driver med feminine treningsformer som svømming. Stundom sparker han fotball, dette for å bekjempe homorykter (ikke at det er noe galt med å være homofil!) som Iversen setter sin ære i å spre. Vi slipper ham løs, i fri dressur og uten korrekturlesning:»
– Dette er introduksjonen jeg skrev da min venn Ole gjorde sitt fysiske inntog på Iversen Revisited. Han dikterte den i stor grad selv. Jeg har ikke stort å si, jeg er bare bitter fordi jeg ikke kunne bruke innledningen på min egen roman. Jeg har nemlig skrevet en novelle som ble til en liten roman (liten og liten, jeg var vel i nærheten av 350 sider da den røyk) en gang, men den døde med harddiskkræsj. Back-up er din venn!

Og så skal man vel tagge videre… Hm. Jeg tagger ingen navngitte, for da blir bare Tony gretten siden jeg glemte ham. Føler du deg fristet til å dele dine svar må du for all del gjøre det. Jeg liker å lese meme.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg må bare få stemme i på spørsmålet «Hvor var du da …» Jeg kan heller ikke huske hvor jeg var da Brå brakk staven eller Diana døde (eller hvor jeg var da jeg fikk vite det), men jeg husker godt da jeg stod i jernbanekiosken i Stavanger og stirra på svære, feite typer på avisforsidene som fortalte at Rabin var drept. Det var en tidlig søndags morgen, og jeg var på vei hjem. Det første jeg tenkte var at: «Faen, jeg håper inderlig det ikke er en palestiner som har skutt ham!»

Hehe ;) Morsomt med meme ja!

Litt moro at vi har nokså likt svar om hva Gud ville sagt. Forskjellen er at jeg får vin og du får brus. Mye tyder på at vi havner i samme selskap i hvert fall. ;)

Fint!

Prosessen er bra, kanskje den beste ikke-engelskspråklige boka jeg har lest.

New York er enda bedre. Nesten best.

Tiram: Det samme tenkte jeg, selv om jeg ikke kan forstå at jeg fulgte med på sånt i såpass ung alder.

Røvings: Hehe, selv er jeg ganske fornøyd med å ikke være en av de hundre som har svart «Død over VG» på VG-delen. ;)

Leif: Jepp, boka er bra – men like fullt fæl å analysere. Du får ta meg med til NY en gang.

hm – du vet at ofte kan man levere harddisken til sånne mirakelmenn (rart hvordan de pleier å være menn) som så klarer å fiske frem det utroligste på ellers defekte harddisker. Bare sånn hvis du veldig gjerne vil forsøke å se romanen din igjen.

Delirium: Disken min døde av overopphetning, jeg fikk beskjed om at alt var tapt. Dessuten skulle Dell absolutt ha den med seg. Har sendt litt mails i etterkant, men de vil så gjerne beholde den. Jeg trøster meg med at romanen sikkert ikke var spesielt bra.

[…] Snatchet fra Espen, som har snatchet det fra en annen: Espen skriver:  […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.