VM i pinlige ordspill (bidrag 48, 49 og 50)

Jajjamenn! Da er det siste runde før finalen i dette mesterskapet. Det er vel ingen grunn til å drøye – kjør ordspill.

Bidrag nummer 48 er en perle innsendt av BZA, her er det til og med farger med i moroa som Dagbladet har servert oss.
vm-i-ordspill-ulovligDagens andre, men ikke siste bidrag, kommer fra Trøndelag med kjærleik. Judith har sendt inn nok et knallbidrag funnet i Adressa, jeg har skamløst limt det inn like under her:

adressa180609Og så, sist – men ikke minst: Denne har hele tre damer sendt inn. Stine Anette, Rutha og Guri har saumfart overskriftene og funnet frem en skikkelig røver av et avslutningsordspill, littegranne småskittent på tampen her. Det er ikke tvil om at dette er pinlige saker, altså. Litt sånn NSFW er det også, bare for å lure dere inn. Dere vil ikke angre. Ja, her er altså lenka en gang til.

Neste uke er det altså finale. Da vil jeg plukke ut de ni pinligste ordspillene (send meg en lyd via kontaktskjemaet om du har noen ekstremt sterke meninger om hvilke som må være med blant de ni) og kjøre tre semifinaler. Til slutt ender vi opp med en uhellig trio som skal ende opp som vinner, nesten-vinner og nesten-vinner-men-egentlig-litt-taper. Detta blir moro, dere!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.