Journalistisk lekkerbisken 8

Åh, lenge siden vi har hatt en slik en nå, hva? Herlig.

Og denne er jo fryktelig sjarmerende også. Det er nesten slik at man skulle tro den er begått med vilje, så sjarmerende er den. Jeg har altså lest om Markus Moberg, som i E24 forteller om hvordan man kommer seg inn på de beste MBA-programmene, fortrinnsvis i USA. Dessverre blir han noe sabotert av journalist/korrekturleser… Følgende sitat er klippet rett ut av artikkelen og limt inn her, uten redigering. I shit you not:

Få en person fra USA eller England du stoler på til å lese gjennom hele søknaden og rette på stave og grammatikk feil. Hvis du ikke kjenner noen så finnes det mange rimelige tilbud på nett hvor du kan laste opp stiler og få dem rettet.

Jeg mener.. Herrefred. Dette mølet av setningsoppbygning, særskriving og ortografisk oppfinnsomhet må da nesten være en tilsiktet morsomhet? Kanskje noen burde spørre Mona Bristøl om det er en spøk?

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Moralen er vel at når man til slutt har kommet seg inn på studie- eller arbeidsplass kan man lire av seg så mange språklig lugubre ytringer man bare vil.

Gett a life, smartass!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.