VM i pinlige ordspill (46. og 47. bidrag)

Dagens første ordspillbidrag er sendt inn av Hjorthefar, og er enda et eksempel på at jeg tar med ordspill som enkelte fort kan mene at er morsomme og ikke pinlige i det hele tatt. Jeg syns hele unødvendigheten og kvaliteten her gjør ordspillet pinlig, men jeg er åpen for at folk kan være uenige. Det er Dagbladet som slår til, saken han du lese på sportssidene deres. Siden jeg har litt sympati for Dagbladet lar jeg være å lime inn faksimile, de trenger litt trafikk fra et trafikktungt nettsted som mitt, tror jeg. Ja. Riktig. Og så videre.

Bidrag nummer 2 blir det derimot flott fargebilde av, sånn omtrent, nesten. Det er oppdaget av meg selv, og er skikkelig pinlig. Dette er baksiden av Bo Bra, beboermagasinet til Boligbygg Oslo KF. Enjoy.
poseoss

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Den siste var jo konge. I tillegg skal du ha ekstra kudos for å gidde å hente ordspill fra papirversjoner…

[…] 1: Kan onsdag bli Thorsdag? Semifinalist 2: Nå skal vi pose oss! Semifinalist 3: Dansk sædbank går så det […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.