Ivers på MegaQuiz onsdag morgen

Denne fjerner jeg nok i etterkant, med mindre det dukker opp noen artige kommentarer.

Uansett. Klokka 08.20 begynner MegaQuiz på en onsdags morgen. Onsdag denne uka, faktisk. Jeg er med, det er en kar fra vestlandet også. Han får bank. Ikke mye bank, men litt. Kanskje min dårligste innsatgs rent konkurransemessig noensinne, men jeg er ganske sikker på at vi lurte programlederen til å si ting hun ikke burde sagt på TV minst en gang.

Stæj tjund!

PS: Som følge blir ukas VM-runde noe utsatt.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Skulle gjerne hatt teve nå. Selv skal jeg på innspilling i morgen kveld, jeg krysser fingre for å gjøre det skarpt i en konkurranse jeg egentlig ikke vet hva handler om eller hva premien er. Hva er egentlig premien? Er det trøstepremie?

Artig kommentar, artig kommentar!

Kristin: Det lønner seg å trykke før man leser. (Klør du meg på ryggen, så klør jeg deg på ryggen.)

kristin: Altså, er man litt flinkis fra før er ikke nøkkelen til suksess å røpe at man heller ikke har tv. På den annen side deltar du jo i trash-tv, det er en formildende faktor. Sannsynligvis slår du summen min greit og. :D

Hjorthen: Du er gammel!

Thomas: Stemmer. Man kan til og med utnytte det, men det vil fort ende med at de bare trekker programmet ditt. Det er flere metoder man kan bruke for å psyke ned motstanderen, han jeg spilte mot trykket for eksempel mange ganger uten å ha lest, bare for å roe litt ned.

Nå sies det at jeg ikke var på skjermen, det var jo traurig.

Sånn var det visst for meg og. Min innsats skulle sendes i reprise på lørdag. Formodentlig i sakte film og kommentert av arne scheie og egil olsen. Men neida.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.