Barnslige fotballspillere, sa du?

Det sa ihvertfall jeg.

I årets VM heier jeg på Tyskland. Siden jeg var liten har det vært Tyskland, jeg hadde gym på barneskolen (før jeg i det hele tatt syns det var noe stas å spille fotball selv) i en utslitt Vest-Tyskland-landslagstrøye. Den var fin. Hvit med de tyske fargene på skuldrene. En billig knock-off fra Hong-Kong, tror jeg det var. Siden jeg allerede har valgt mitt lag står jeg ganske fritt til å velge side i de andre kampene i mesterskapet, så også i går. England spilte mot Trinidad & Tobago, og jeg var blant de få som håpte Trinidad skulle utløse en bombe. Saken hadde selvsagt vært en annen om England hadde spilt med noen Sunderlandspillere, men de er stort sett ikke gode nok for Trinidad & Tobago engang.

Da det gjensto ti minutter var jeg i helspenn, det sto 0-0 og jeg begynte å tro på uavgjort. Vi som følger fotball, og kanskje i enda høyere grad dere som ikke følger med på fotball, vet at fotballspillere av den profesjonelle arten er noen sutrete, overbetalte snørrunger. De legger seg og hyler for en liten dult i skuldra, men spretter opp når de har fått det de er ute etter, eventuelt når de ikke har fått det. Da må de nemlig kjefte på dommeren, og det tar seg ikke ut av voksne mennesker kjefter liggende. Joda, fotballspillere er barnslige. Les i samme slengen denne posten.

Nåh, denne skulle jo egentlig bli kort og god. Da Peter Crouch scoret mot Trinidad og Tobago ble jeg som sagt litt deppa. Det hadde naturligvis vært en ting om England hadde servert luksusfotball i de to kampene sålangt, men sålangt har det ikke virket som om England hadde vært noe stort tap etter gruppespillet. Hva har målet til England med barnslige fotballspillere å gjøre, spør du kanskje nå, og jeg skjønner deg godt. Denne posten har begynt å leve sitt eget liv. Vi avslutter kort og søtt.

Her er altså videoen som viser hvordan Crouch vant hodeduellen mot Brent Sancho. Jeg trodde man sluttet med slikt i barnehagen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ja den var jævlig stygg! Synd for Trinidad & Tobago å bli slått på den måten :(

Dommeren var nok for opptatt med å studere den fine fløyta og de fine dommerkortene som fulgte med Donald denne uka….

M:)rten

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.