Securitas-sko

En dag jeg var på vei hjem fra arbeid (om morgenen, jeg jobber jo som nattevakt) dumpa det inn to Securitas-folk på linje 3 mot Tøyen. Jeg har aldri brydd meg stort om politifolk eller vektere, som i at jeg verken kjenner noen ekstra hjerteslag eller kjenner noen autoritetsforakt stige opp i meg, men denne ene gangen tok jeg meg i å føle noe i forhold til vekterne.

Fy faen, så utrolig behagelige skoene deres ser ut, da gitt!

Har du noen gang sett på skoene til en Securitas-ansatt? Det anbefaler jeg. De er sorte og ser ut som überbehagelige utetøfler. Jeg ble rent sjalu. Hver eneste gang mine sko går i filler, og jeg må ut på nytt raid, har jeg samme problemet: Jeg må tråle butikkene etter sko jeg liker, og som i tillegg er ok å ha på. At jeg egentlig har forskjellig størrelse på hver fot gjør ikke saken noe enklere (jeg har eid fotballsko til den nette verdi av 9000 kroner da jeg var mer aktiv). Jeg liker nemlig enkle sko. Sorte sko. Behagelige sko. Sko uten sånne gigantiske såler som tyter ut både her og der.

Jeg får jo semi-fyken i september, kanskje jeg skal prøve meg i Securitas?

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

De skoene jeg har i min vekter-aktige jobb er ikke spesielt behagelige, og de knirker noe helt forjævlig. De Securitas-skoene må jeg prøve å legge merke til neste gang jeg ser en slik en or’ntlig vekter.
:-D

Brom: Den jobben er det bare å si opp. Man må ha skikkelig fottøy!

Elvis: Det kan være fordi jeg er en ganske snill fyr, men jeg har ikke noe i mot vektere og politifolk, jeg altså…

Ivers: Jeg tipper du blir tidenes dårligste vekter :D

Tine: Makan! Jeg tror jeg hadde blitt en knallgod vekter, men det er vel kanskje for mye å håpe på at dem faktisk er ute etter de egenskapene som de skriver i annonsene. Bolervektere er vel hipt framleis.

Ivers:
1. Du er relativt liten av vekst, tynn og ser ut som en 14 åring, ble vi vel enige om.
2. Tipper du aldri har vunnet en slåsskamp i ditt liv.
3. Du er, som nevnt tidligere, alt for snill :)

Tsk, jeg som trodde du kjente meg godt.
1. Det stemmer på en prikk, men om du leser ansettelseskravene så vil du finne ut at nå er det pingler som deg de leter etter. Dvs, de sier det, jeg tror jo de ansetter barskingene. De to securitasfolka jeg så var forresten på min høyde, og så ikke spesielt skumle ut.
2. Jeg har vært med på fler slåsskamper enn jeg liker, og har aldri kommet ut som taper.
3. Snille vektere burde være et pluss. Jeg går da ikke for tjeneste i Skippergata, jeg vil bli bomstasjonmann!

BOMSTASJONSMANN?
Ok, da føler jeg at du er klar :D

Og det regnes ikke som seier når du løper fra de du skal sloss med…

Ja, penger for å sitte stille er greia for meg.

Join the club!
Jeg har aldri sittet så mye på ræv og samtidig tjent penger på det.

Angående bolere og annet pakk: Det blir jo for svarte ansett som en fordel at man er snill – man ansetter ikke akkurat trøbbelmakere i sikkerhetsbransjen. Sier seg litt selv, eh? Dessuten er jeg selv et levende bevis på det :=D

Men så skal det samtidig sies at jeg jo ikke jobber i Securitas, hehe.. de har kanskje et annet opplegg, hva vet jeg :)

Brom: Nå ble jeg skikkelig sjalu, er du en av kollegene mine som tuller med meg?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.