Monday, bloody monday 111

Jeg skulka forrige ukes VM-runde i dårlige ordspill, og det gikk helt greit. Derfor satser jeg på at folk overlever en mandag uten lenker også. Referat fra verdens koseligste filmfestival følger senere i dag.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg føler det litt sånn at å være leser av Ivers Revisitied er omtrent som å være kunde av NSB. Kommer det en oppdatering, så kommer det, men hvis ikke får vi bare smøre oss med tålmodighet og vente på neste. Fordelen med Ivers er at han er jævlig billig…

Det er sant, men så er det tross alt noen år siden storhetstida. :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.