Iversen vurderer FrP-medlemskap?

Ja, nå går jeg til politikken, dere.

eliPlanen er å bli FrP-topp, slik at jeg kan få besøkt et par reisemål jeg lenger har siklet på. Får bare håpe de ikke avvikler den fryktelig praktiske storbyfer… eh. studiereiseordningen sin, som de sier at de skal. Vanligvis gjør jo ikke FrP-folk de tingene de sier de ska gjøre, så jeg tror banen er klar.

Si gjerne fra om noen mer sympatiske partier har praktisert like lukrative ordninger, så melder jeg meg heller inn der. Dette kan potensielt bli ett av tidenes partihopp, jeg stemte ikke akkurat blått ved forrige stortingsvalg.

I de siste dagers ånd postes selvfølgelig et nesten relevant bilde av ei skikkelig heit dame i denne anledning. Voff, voff, nudge nudge.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tidenes partihopp, ja — det burde få «bloggsfæren» til å ta av :) Skal du få deg Carl Ivar-hår, da?

Jeg ville heller siktet mot Eli-hår. Eli får visst alt som hun vil.

Kanskje Iversen har kjøreferdighetene til fru Hagen også? Hvorfor kjøre rundt når du kan kjøre ned trappen på slottsplassen.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.