Kildesortering er for jenter

…og jenter, de går på kino. Tips til alle dere som sliter med jenteløshet der, altså.

Jeg er sjøl gift, og kona mi driver masse med kildesortering. Sjøl skyr jeg alt sånt som pesten fordi jeg er en egoistisk jævel, men som Thomas så pent sier om mulighetene for å kildesortere på kino: Det er vanskelig å ha noe i mot at man skal kunne kildesortere popcornbegeret sitt etter at filmen er ferdig. Jeg gidder jo ikke være vanskelig heller, liksom. Heia ungene og kloden og alt det der.

Hvis man i tillegg kan få en kinodate ut av å være nobel takker jeg naturligvis ikke nei. Derfor deltar jeg i konkurransen til Sortere.no. Kona har tross alt ikke blogg. Skjønt, konkurranse og konkurranse – det er ikke akkurat noen stor utfordring å være med på dette. Dealen er at man lenker til Facebook-gruppa «Ja til kildesortering på Oslokinoene!» (meld deg inn, din støvel) og sier fra om at du har gjort akkurat det. Så er du ferdig. Du trenger jaggu ikke elske jordkloden for å bruke litt tid på dette, men jeg kan se for meg at det ikke akkurat skader heller. Sjøl vil jeg bare ha kinobilletter. Det er belønningen for strevet, hvis man har flaks i lotterier.

Det er noen regler du imidlertid må følge:

  1. Post et blogginnlegg hvor du lenker til facebookgruppa og ber folk om å melde seg inn.
  2. Klipp og lim reglene for konkurransen inn i den samme bloggposten.
  3. Gi oss beskjed om at du er med på konkurransen ved å sende en pingback (sjekk at det synes her) eller legge igjen en kommentar til konkurransen på denne siden. “Jeg er med på konkurransen” er mer enn nok!
  4. Klapp deg selv på skuldra eller ta en øl.

Bli med på konkurransen her!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.