VM i pinlige ordspill (34. og 35. bidrag)

En sniker i dag, trofast leser Rutha sendte nemlig inn en perle etter Norges seier mot timannslaget Skottland. Vi husker jo at John Arne Riise spilte en bra kamp, men Nettavisen tar det kanskje litt langt?
riisebanketDagens andre er sendt inn av Rune på kundesenteret (ærlig talt, jobber de ikke på dette kundesenteret??). Denne godbiten fant han i dagens ordspillavis; Nettavisen. Men er det et ordspill når begge definisjoner av ordet er 100% oppfylt? Og er «100% oppfylt» i denne sammenhengen ett vaskeekte pinlig ordspill? Stay tuned, neste uke er det Thor Hushovd-spesial!
narkohai

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Må bare få nevne at jeg har overhodet ingenting med den meksikanske kokainsmuglingen å gjøre. Jeg aner ikke hva navnet mitt gjør der!

Føler jeg har noen bidrag til Hushovd-spesial runden. Det blir stas!

Marina: Den der har jeg hørt før, du.

bza: Det blir vel en viss bza-dominans. :D

jeg syns begge funker. skulle ikke dette være vm i _pinlige_ ordspill?

1. Begge funker ikke. Riisebanket er skikkelig pinlig.

2. Med det sagt, jeg har vel erklært bortimot åtte ganger tidligere at pinlighetsgraden ikke egentlig er så viktig som at noe er unødvendig teit, morsomt eller bare utbrukt. Hele greia har vel blitt en ubestemmelig smørje, og det er vel plenty av bedre ordspill bakover i rekkene. Pyttsann. :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.