Relativt sjeldent beredt!

speiderfaenDa jeg raslet gjennom mine rikholdige mp3arkiver i natt kom jeg over en godbit fra Sverige. Martin Ljung er en av tidenes morsomste menn, og det er bare rett og rimelig at jeg deler ham med resten av Norge. Gamlinger kommer sikkert til å humre litt og mimre om forrige gang de hørte Ljung i fri utfoldelse, dere som er mer på min alder kommer kanskje til å synes Martin er teit. Jeg har hørt at jeg har litt gammelmannshumor – jeg og farfar lo ganske mye uten at pappa så mye som smilte en gang, for å si det sånn. Jeg har for øvrig vært speider i unge år, det kan nok bety litt for persepsjonen av denne lille stand-up-perlen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

«Hør du Olga; skulle inte du och jag kunna….»
Martin Ljung var en sikker vinner fra min barndom ;-). Morsomt at noen husker ham.

MJ er en stor ( i alle fall meget lang… ) stå-opp komiker:
«Her gjør man hva som helst for å underholde publikum, og så ler de bare av en»

:D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.