Tebakers

Å ta ferie fra blogging når halve den amerikanske underholdningsverdenen bestemmer seg for å vandre heden, når vi nærmer oss stortingsvalg og når man kan harselere med svineinfluensa og andre sykdommer som bare tullinger får (eller tror de har fått) er ikke videre lurt. På den annen side har det gitt undertegnede litt lysten tilbake, så får vi se hvor lenge det varer.

Kanskje det er svineinfluensaen som snakker.

Ja, jeg har altså vært en av pinglene som dukka under for griseflua. Til dere som fremdeles står i kø: Det er ikke særlig ille. Sånn generelt. Jeg kan telle minst fem andre ganger jeg har vært sjuk bare de siste ti åra jeg vil si var mye verre. Nå er jo ikke alle meg, men såvidt jeg har klart å lese meg frem til (og ifølge legedamen min) så har jeg hatt en ganske typisk opplevelse av den gjengse svineinfluensaen og syns således det er helt kurant å synse litt. Nå som sykemeldinga mi ebber ut kan jeg med hjertet på hånden si at det kjipeste har vært å holde seg inne og borte fra alt som er moro – og etter tilstrekkelig antall dager innendørs vil «alt som er moro» inkludere jobb og dagligvarehandling. Så er det sagt.

For øvrig har Madammen vært på visning og vi har kjøpt leilighet vi ikke har råd til. Mange år med finansiell ansvarlighet gikk dukken da et loft med boblebad dukket opp på Finn.no. Vi gleder oss til å leve på en tredels lønning i fremtiden.

6 tilbakemeldinger på “Tebakers”

 1. Tine - ED sier:

  Ingen bilder fra leiligheten??? Jeg vil se :D
  Gratulerer, forresten, og det er godt å ha deg tilbake :)

 2. Sonja DaA sier:

  Yay!

 3. mario sier:

  Fanmæ på tie!

 4. bza sier:

  Ingenting er så bra som den umiddelbare anger-følelsen rett etter å ha kjøpt leilighet/hus! Gratulerer.

 5. Morten sier:

  Enig med Tine. Pics eller prospekt-link needed, imo.

 6. Iversen sier:

  Åkei Tine og Morten, jeg skal fikse noen bilder.

  Mario: Enig.

  bza: Jeg tror ikke jeg liker den, altså.