Gift og gamle kniplinger

Så var man spleisa. Det er ikke så dumt, altså.

married
Lørdag tjuende juni smidde man seg i Hymens lenker. Det hele foregikk i et slitent gammelt hus på Sørlandet, hvor ingen har rapportert observasjoner av stedets gjenganger. Man kan vel ikke få alt her i verden, tenker jeg da. Til de liflige toner av Imperial March spaserte bruden og svigerfar inn i en sal full av verdens beste venner og familie før vår helt egne dommer besørget stempling og de passende underskrifter på et papir vi fant blant gavene et par dager senere.

Flaks, kan man vel kanskje si, selv om et bryllup til ikke hadde vært å forakte. Det ble billigere på denne måten, da. Det er jo noe.

Under middagen var det noen som mente at brudgommen skulle holde tale, men jeg satte den stolen på plass. Hvorfor holde tale når andre har sagt det som kan sies fra før av? Det slo heldigvis bedre an enn ventet, de som ikke tok’n var såpass gamle at de gjerne lot som om de likte musikkstykket. Vi har bra familier, det skal ingen ta fra oss. Vennene vår er også i toppklassen, og opptil flere bloggere var representert – flere enn jeg orker å lenke til.

Bruden (for dagen antrukket i en brudekjole og slør med kniplinger) var selvsagt heitere enn brudgommen, men det skulle nesten bare mangle. Når man fra før av er lav og litt småtjukk gir det ganske mange konepoeng å velge sjakett som dagens antrekk. Ingen plagg her i verden utenom sånne sumodrakter de har på Oslo Gladiators legger til så masse flesk som det.

Ellers har jeg egentlig ikke så mye annet å si enn tusen takk for alle gratulasjoner, både på Facebook, i kommentarfeltene her på bloggen og på e-post og sms. Dere er flotte folk!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Gratulerer så mye Iversen :)

AMs siste skrik: A lovely week to come

Dere er så flinke til å gifte dere. Jeg skulle også ønske dere kunne gjøre det igjen.

Prinsesse Lea midt på Skageraks siste skrik: Reiseblogg: Obligatorisk turistkveldbilde

Hahaha, Imperial March faktisk! Det skulle jeg likt å oppleve.
Gratulerer med giftemålet! Også på samme dag som mine foreldre feiret sin 23. brullypsdag, faktisk :)

Stians siste skrik: Flash Gordons «giveaway»

Skal dette bli et av de årene hvor de aller mest usannsynlige ting skjer? Odd Grenland tar medalje og noen sier ja til å gifte seg med Iversen?

Heretter er ALT mulig!

Hjorthens siste skrik: Angripen av dørseljar

Ja…og gratulerer da!

Hjorthens siste skrik: Angripen av dørseljar

Hahahaha jeg digger deg!
Imperial March OG du RickRoll’a ditt eget bryllup :D det kan da bare ikke bli bedre??

Vi var fæle og slitne etter den harde uka i forveien, men vi klarte i det minste å ha det hyggelig likevel. Takk for digg mat og prat og alt det der, vi kommer gjerne igjen neste gang!

peess: boka kan byttes på Outland hvis dere bestemmer dere for å aldri få barn. Kvittering kan sendes.

Jeg skulle nesten sagt at jeg skylder dere en fest, men jeg er litt redd for hvordan det kan tolkes.

Fint oppsummert! Det var en veldig hyggelig fest.

Gratulerer! Bryllup er fine greier.

Gratulerer med bryllup :) Hadde et slikt et selv for et par måneder siden – hæla i taket! :D
Men hvor er bryllupsbildene dine???

Nå er jeg litt sent ute, men gratulerer så mye!

Sandra Banans siste skrik: See the sun

[…] fjor giftet jeg meg som kjent (besøk gjerne arkivet for å friske opp minnet ditt av meg og Madammen smidd i hymens lenker), og helt siden den tiden har jeg kjent at det er blitt for mye jeg må holde inn i meg. Inni det […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.