VM i pinlige ordspill (26. og 27. bidrag)

I dag har vi en sterk kandidat til VM-gullet, innsendt av Rune på kundesenteret. De fleste ordspillene så langt har i det minste vært ordspill, men ikke alltid like pinlige. I dag får dere en pinlighet av enorme proporsjoner, mens ordspillet nesten ikke er tilstedeværende (faktisk er det mulig dere som ikke følger med på fotball vil forstå noe som helst…). Man kan se at journalisten forsøker, men det blir ikke jobb på VG-desken av dette, Arild Sandven. Forsøk gjerne igjen!
maalklaas
sharifI dagens andre bidrag mangler jeg dessverre lenke (Rettelse: nei, det gjør jeg ikke, for Stine sendte nemlig også inn dette bidraget!), men dere får jo nyte synet av Tommy Sharif. Det må vel være adekvat trøst? Eks-nabo Sigve Indregard er sponsor, og han kommenterer godbiten selv: Ordspillet må vel kunne omtales som ekstra pinlig, da det sjelden er et krav om «dekning» for en pressemelding. Dekning kreves for sjekker.

Jeg har allerede nok bidrag til å klare meg greit over sommeren, men det betyr jo ikke at jeg ikke setter pris på enda flere å velge i. Derfor oppfordrer jeg igjen til å sende inn forslag, jeg tenker meg at vi kjører finale i god tid før årets Tordenblogg.

Leit, småbarn, leit!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ååååhhhh…hadde nesten glemt den, jeg Espen! Humrer godt ved gjensynet, ja :D

ikke mobb arild sandven! vi bør ta vare på de smarte sportsjournalistene som finnes.

Esquils siste skrik: På glattisen

Oj, den var skikkelig dårlig!

En ting er labre ordspill i overskrifter, men det må vel være enda verre å finne de i brødtekst eller billedtekst. Kudos til Sharif som skaper slike trivialiteter i nettavisen.

Jeg gleder meg til den dagen man kan lese sensasjonsnyheter på VG Nett der de er konsekvente i ordspillene gjennom hele artikkelen. Da skulle jeg jammen meg vurdert å lese VG oftere, utelukkende pga underholdningsverdien!

Bischoffs siste skrik: Lenge leve idiotien – jeg vil og!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.