VM i pinlige ordspill (24. og 25. bidrag)

Dagens første bidrag er fritt for skjermskudd, siden ingen av innsenderne gadd å fikse det selv. Det er streiketid i Oslo kommune, så dette er bare den innstillinga jeg får betalt for. Uansett, det er Hjorthefar og fast leser Fredrick som har gitt oss denne godbiten fra Dagbladet. For ja, det er en virkelig godbit. Det er en sånn «nyhetssak» som gir meg følelsen av at nettavisene rekrutterer journalistene sine blant Norges minst morsomme humorblogger.

Nummer to er sendt inn av Ingvild, og denne har vært min dårlige samvittighet lenge. Hun sendte forslaget inn for evigheter siden, og jeg sa at den kom til å snike i køen. Det har den ikke gjort, men denne perlen er verdt å vente på. Også gravalvorlige NRK.no kan slå til med pinligheter, ser det ut til (sånn bortsett fra at de har angret seg i ettertid, da – bra vi har skjermskudd):
fyttikata-ta_for_en_pris

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

KatTa-TA?

Pinlig…man blir jo ikke sint…bare veldig, veldig pinlig berørt…

Det er jo nesten sånn at permalenken til den første db-artikkelen er verdt å nevne også: «nyheter/utenriks/usa/innbrudd/juling». Snasen av DB.

Haha, bza, den hadde jeg ikke lagt merke til. :D Nüdelig!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.