Sivilisert bidrag til Sivilstatus-konkurransen

Kristin Storrusten arrangerer konkurranse for å skamløst promotere stripa Sivilstatus. Det har jeg all mulig respekt for, jeg blir jo tross alt kraftig eksponert i tegneserieverkene hennes. Greia her er å poste en favorittstripe og fortelle hva ved den jeg liker ekstra godt, og BÆM – så får jeg ei tegneserielefse fra Deichmanske Hotell og Vinbar i posten.

Det er jo nesten for enkelt til å være sant!

Jeg klarte altså ikke å begrense meg til en favorittstripe, det vet dere som har fulgt meg en stund. Før har jeg formidlet seriene hennes her på min egen blogg, hun har tross alt gjesteblogget litt her. Jeg kan anbefale å titte på hennes bidrag til Tordenblogg-kampanjen min i fjor og den påfølgende «Tvilsom sivilstatus«. Uten noe videre mikkmakk, her er favorittene mine fra Sivilstatus:
Kristin elsker Ivers
Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor jeg liker denne, er det vel? At hun ikke har dumpet den der Sigurd hardt og brutalt for lenge siden, det er altså helt forbi min fatteevne. Like etter at hun postet denne dukket følgende stripe opp:
Sigurd elsker ikke Ivers
Åh, Sigurd… Du er jo en artigklump!

Helt på tampen oppfordrer jeg alle som leser Sivilstatus til å delta i konkurransen (selv om det strengt tatt bare sørger for å øke pærehøyheten til frøken Storrusten) så fort som mulig.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Å, Espen, du er den beste leseren en blogger kan ha. Det får bli spesialpremie på deg.

Høhø, artig vri!

Ingvilds siste skrik: Still meg et spørsmål da vel?

Knis!

[…] BoxSiden jeg aldri mottok noen Sivilstatus-tegneseriehefte (SPARK 2) i posten etter deltagelsen i Den Store Konkurransen har jeg bestemt meg for å publisere en aldri før sett stripe som jeg har funnet i dagboka til […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.