VM i pinlige ordspill (20. og 21. bidrag – NSFW-versjonen)

NSFW er en engelsk forkortelse og står for «Not safe for work». Det er kanskje å ta litt hardt i, men det er over gjennomsnittet med hud her i dag – og jeg trenger litt Google-trafikk for å øke selvtilliten min her.

Første bidrag er sendt inn av Marianne (leser uten blogg, alltid litt ekstra artig å høre fra dere!) og Stian N. Andreassen. Dagbladet skammer seg nok over denne «perlen«, da den faller i den alltid velfylte Cannes-søppelkurven (bildet er klikkbart for dere som vil ha meeeeeehr huuuuuuuud):

nsfw_cannes

Neste bidrag ut er sendt inn av Anders Hoff, ninjablogger extraordinaire. For de som ikke har fått det med seg (og siden det dreier seg om Melodi Grand prix vil dette si alle dere som ikke har internett eller ser på tv) skal Dita von Teese danse litt for en deltaker kommende helg. Det valgte kredible The Sun å dele med verden på følgende smakfulle måte (også klikkbart for dere som ikke er på jobb og som gjerne vil se det lekre bildet av Amy Winehouse til høyre der):

nsfw_dita

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hehe.. Dagbladet overgår seg selv igjen ja.
Og jeg liker veldig godt å bli kalt ninjablogger extraordinaire. :D

anderss siste skrik: Procrastination

Verdt å vente en dag ekstra på! Strålende!

Jess! Endelig kom en av mine forslag med! :p
Men jeg heter altså Stian N. Andreassen, ikke Stian S. Andreassen. ;)

Gode ting, anders. Dagbladet er fabelaktige.

Rune: Enig!

Stian: Ops, jeg blinga på Stianene der. :D Beklager, det er rettet og nå, og lenke er lagt til som seg hør og bør.

Snasne bidrag. Helt klart noen godbiter der.

Har notert meg den horrible cannes-overskrifta. Den er herved notert på lista over nominerte til Årets teiteste overskrift 2009. Det skal nevnes at Dagbladet har vunnet alle de tre åra jeg har arrangert konkurransen til nå…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.