VM i pinlige ordspill (18. og 19. bidrag)

Hjorthen, en stødig leverandør av pinlige ordspill, har sendt inn dagens første bidrag. Jeg syns jo det er litt vondt å lenke både til Hjorthefar og bondeavisa Telemark Arbeiderblad i ett og samme innlegg, men hey – alt for kunsten. Les saken her (haha, se på den lille lenka da, dere!), hvis ikke skjermskuddet holder for deg.
ildsint_ordspill
owenfraBidrag nummer 2 denne uka kommer fra Stine som vanligvis holder seg borte på Audioslaven.com sammen med Alex. Nå har hun slått seg på sportssidene og det er VG som har begått udåden til høyre her. Et klassisk eksempel på at ordspillet ikke nødvendigvis er så elendig, men unødvendig som bare det. Denne perlen er for øvrig også omtrent like oppbrukt som vitser om nordmenn, svensker og dansker.

Husk at også du kan bidra med ordspill, det er bare å sende inn. Det verste som kan skje er at jeg legger e-postadressen din til i spamdatabaser verden rundt hvis forslaget er dårlig.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg får som vanlig veldig vondt inni meg.
Veldig, veldig vondt.

Sigurds siste skrik: Tippeligatipping 2 – og nytt design.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.