Monday, bloody monday 99 (Spillspesial)

Ja, ryktene stemmer: Ivers har inntatt Twitter. Jeg er foreløpig ganske skeptisk til dette (noe demonstrativt har jeg planer om å være den mest trivielt irriterende fyren på hele nettverket), men kanskje det vil stimulere til litt mer blogging? Det takker jaffal ikke jeg nei til. Mens dere venter på tweets (jeg er så hipp!) fra meg kan dere kaste bort tid på disse spillene:

Noen forslag til jubileumsmandagen, forresten? Er vi egentlig lystne på 100 blodige mandager til?
anteaters

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Alle gode ting er 200!
Med andre ord, 100 til ville vært fantastisk…

Sigurds siste skrik: Tippeligatipping 2 – og nytt design.

Vi vil ha hundre til, din late jævel. Ok, bare tulla, men vil ha mer. Mandagslenkene har reddet meg fra å sovne mang en kjip mandagsmorgen på jobb. :D

det bildet er rett og slett herlig. hehe..

anderss siste skrik: Lenore

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.