VM i pinlige ordspill (16. og 17. bidrag)

Resten av uka er så dau her, så nå kjører vi to bidrag i uka en stund!

Først ut: Rune på Kundesenteret bidrar denne uka med en perle fra Nettavisen. Et bra bidrag, for all del, men vi mistenker ham for å ssende det inn kun for å flashe at han leser om sjakk i lunsjen. Pinlig sak.
taptesadetwang
Ai, ai, ai. Ole Valakers lærer på journalistiskkskolen snur seg nok i grava, dere.

Dagens andre bidrag er nok det jeg har fått tilsendt av flest tipsere. BZA, Storrusten og Tonje leverte alle skjermskudd med lenke til denne godbiten i Aftenposten (overskriften ble endret i ettertid). Dere husker Earth Hour? Slottet var med på leken, jeg gir ordet til tipser-Tonje før vi flasher bildet: Ordspillet lå ikke på selve artikkelen – bare på forsiden. Og søndag formiddag – når anstendigheten igjen råder – er lørdagskveldens ville påfunn rettet opp til «Slottet var også med på lysaksjonen».
slottav

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Nja…vi vet begge at i lunsjen er jeg opptatt med å slå deg i bordtennis, Ivers…

Slarv og forbannet løgn (jeg velger å se bort i fra de siste to ukene).

Skjønnte ikke helt den der «Wang»-greien jeg. Er det noe jeg har misforstått her?

Det står i artikkelen, han tapte for en Wang også. De som illustrerte har kanskje ikke tenkt over at desken ville insistere på et pinlig ordspill? Ellers er det vel et substitutt for «tapte så det sang».

Aha, leste ikke artikkelen jeg. Bare så grischuk på bildet.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.