Ka du syns?

Hva syns man forresten om det nye, kanskje enda kjedeligere enn det gamle, designet her?

Jeg feiga totalt ut og kjørte en standardgreie.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Litt kjedelig. Men oversiktlig. Det er kanskje det viktigste?

Hva var galt med det forrige?

Om du ikke er interesert i å lete opp og installere et bedre theme selv så følger det med en hel rekke flotte themes i WordPress 2.0.3!
Dette er selvsagt et helt greit theme som jeg selv har brukt en god stund. Men jeg har en «klage»: Du tvinger utgående linker til å åpnes i nye vinduer (target=»_blank»). Det er en uting!

Isk: Noe av greia mi er at jeg VIL ha ting på norsk, og jeg er litt sær når det gjelder hva jeg vil ha. Hadde noen hjulpet meg kunne jeg jo fått til noe mer \»mitt\», men jeg kjenner ingen som kan ordne slikt for meg uten at jeg vil føle meg veldig påtrengende. Og ja, oversiktligheten vant.

Røvis: Jeg likte det bare ikke helt, og det var et par som klaget over at det var litt uklare skiller her og der, noe jeg er enig i. Jeg er ingen røver på verken CSS eller html, noe som kan forklare at jeg feiga ut. ;)

Børge: Jeg har leita mye, tror jeg har vært borti omtrent alt som er – og alle har en eller annen ting ved seg som jeg ikke har likt, det være seg noe en med mer peil på html eller CSS kunne ha fiksa lett som bare det, eller at løsningen bare ikke falt i smak. Det viktigste for meg er at det skal være oversiktlig og uanstrengende å lese. Dette themet vant fordi det, som du sier, er helt greit. Om jeg dumper over et theme jeg liker bedre skifter jeg nok på dagen, men jeg avventer flere widgetvennlige temaer nå.

Så til Børges klage; Ja, jeg tvinger alle utgående lenker til å åpnes i nye vinduer. Jeg vet ikke hvorfor du ikke liker det, men hadde satt pris på om du ville dele. :) Jeg har valgt å la alt utgående åpnes i nye vinduer etter flere tilbakemeldinger om at det var det leserne ønsket.

Iversen, du må følge litt mer med i tiden, lese Vouge, lytte til siste skrik fra Paris, osv. Å tvinge lenker til å åpnes i et nytt vindu er totalt ut (no pun intended)! Folk skal få mulighet til å velge selv, brukervalg, Web 2.0, og hele pakka, veit du..

Hehe, neida. Det stemmer noe, det er bra å la folk velge selv (klikke for å åpne i samme vindu, Ctrl-klikke for å åpne i nytt vindu/tab), men det er eldre enn «Web 2.0″ (det var bare litt skamløs spam fra min side). Det går tilbake til utviklingen av XHTML (som denne bloggen er bygget opp av). target-atributter tilhører HTML 4.X og lavere. I XHTML 1.X er det faktisk forbudt å bruke. Disse sidene her ser igjennom fingrene med ditt regelbrudd fordi du ikke bruker en «strict» versjon av XHTML, men det er likevel anbefalt at du lar være å bryte regelene.

Børge: Hehe, du har et godt poeng der – folk bør jo helst få velge selv. Dessverre er gammel vane vond å vende, så det blir nok fort til at jeg fortsetter å la utgående åpnes i nye vinduer likevel. Dessuten vil det jo nå gi meg en følelse av å vandre på kanten av loven, det er jo spennende.

Gammel vane, sier du? Jeg syns da nettopp du sa noe om at du hadde endret det på grunn av klage fra lesere…?

Og, vel, «regler» var vel kanskje ikke det mest presise ordet jeg kunne bruke. «Standarer» er nok egentlig mer riktig. Alt blir mye enklere og bedre om alle følger standarene som har blitt satt! :)

Enig med at det er greit å ha bloggen på norsk, masse av themene som ligger ute er på engelsk og tro meg det er mye jobb å oversette dem med mye risiko for feil i koden (ref. kommenterings feilen hos meg). Og med siste themen min så er jeg enda ikke i mål med all oversettelsen.

Børge: Stemmer det, jeg har jo holdt på siden januar, og det var vel allerede da jeg fikk beskjed av et par lesere om at de gjerne ville ha oppsprett.

O: Jepp, og mange av dem er allerede bug-infiserte fra før av..

Iversen, leserne dine får lære seg å bruke midtklikk eller høyreklikk og åpne i nytt vindu sånn som skikkeløige folk, synes jeg. target=new er en uting. Jeg midtklikker som regel på utgående lenker, og da er nettleseren min satt til å åpne sidene i et nytt vindu i bakgrunnen. Det betyr jo at jeg sjelden merker det om noen har satt «target», men de få gangene jeg gjør det, irriterer det meg innmari.

Jeg synes forøvrig sidene ser heilt fine ut nå, jeg:) Jeg synes det er viktigere med oversiktlelig og leselig enn fancy og originalt design, og det er uansett innholdet som gjør bloggen, så hvorfor legge så mye inn på å være original? :)

Ivers: Kunne tenkt meg litt mer rosa…

Sadie: Ja, det ene der ser ganske fett ut. Jeg skal undersøke det litt på jobb i natt. Tusen takk for lenke, og skulle alt annet feile så har jeg fått et tilbud om hjelp utenfra også. :)

Tine: Jeg skal tenke over det. Nå er jeg ferdig, forslaget utgår.

ROSA, ROSA, ROSA!!!

Denne layouten er veldig fin, synes jeg. Stram, nøytral, og veldig oversiktlig. Den synes jeg du skal beholde, Iveren.

Tine: Jada, du fikk dine fire rosa timer. :D

Isk: Ja, jeg liker den godt selv også. Den ser ut til å ha gått av med seieren, spesielt når en av de fasteste leserne også liker den.

Når jeg får hodet over vannet her i heimen, og får meg eget domene, så håper jeg du er behjelpelig med hjelp, trøst og støtte. Men det blir ikke på en stund enda.

Nå er layouten her kjempefin :o)

Men du; må man si noe lurt for å kommentere her? Jeg får prestasjonsangst!

Isk: Jeg skal hjelpe som bare det. Jeg skylder deg jo en barnevakt også, så det er bare å ta kontakt. ;) Snille Ivers gjør selvfølgelig house calls.

Man MÅ ikke si noe lurt, det er bare en vennlig oppfordring. Kanskje jeg skal justere på den?

Hvis det bare er en vennlig oppfordring så er det vel greit :o) Du vil jo seff ikke ha bare møl i kommentarfeltet.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.