Kjære Skeidar

I disse veike økonomiske tider er det lett å tenke at man skal beholde kvaliteten i staben, også kan heller dødkjøttet seile sin egen permisjonssjø eller finne seg noe annet å gjøre. Det er jo ikke så jævla trivelig, men det er den virkelige verden vi lever i her. Resesjon er tøffe tak, og ikke en tid hvor de store selskapene har så mye å tjene på imagebygging (det er tross alt vanskelig å være bransjens mest fabelaktige aktør når du nettopp har sendt Asgeir (66) hjem med en elendig sluttpakke).

Derfor syns jeg vi skal gi møbelkjeden Skeidar en god gammeldags applaus. De går foran med et virkelig godt eksempel, som resten av næringslivet absolutt bør følge:

De lar idiotene bli, mens de flinke heller får finne seg noe annet å gjøre.

Det blir ikke mer bærekraftig og konstruktivt enn dette, folkens. Brødhuer er de som trenger jobb mest (med mindre de tar seg godt ut i dress og har gått på BI, der kalles sånt «flying colours»), mens intelligente og ressurssterke mennesker helt sikkert klarer å finne seg noe bedre på null tid. I tillegg har Skeidar valgt å la de verste brekkbønnene få lov til å lage reklamefilmer, noe jeg ser for meg at resten av møbelbransjen irritererer seg stort over.

«Se på oss, vi er snille med våre mindre begavede ansatte og lar dere ta over de som sikkert krever lønn og kantine!» formelig skriker den nye reklamekampanjen til Skeidar mot konkurrentene. For en snedig måte å vise verden sitt sosiale engasjement på!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det var bra du spesifiserte at Skeidar er en møbelkjede og ikke et fotballag, som jeg en eller annen grunn hadde bestemt meg for.

Sonja DaAs siste skrik: Carmen for dummies akt 1

Det er vel ett fotballag som heter Skeidar også? I Skien mener jeg å huske det fantes ett som het Skidar? Det er vel egentlig nær nok?

Hjorthens siste skrik: Heil Heil vi er Ap

Anders likes this

Anderss siste skrik: Bli kjent med en av Norges beste syklister!

fotballag?? hvem eier skeidar?? tenker vi sie laget heter våleskeidar..

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.