Smerte

Det å tape en bordtenniskamp 2-3 er ille nok hvis man ledet 2-0 etter 2 sett, men det er en helt ny verden av vondt når man må konstatere etter tapet at det likevel var fullt fortjent. Det er ikke lett å være meg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg har spilt ganske mye bordtennis i min tid, men det er tjue år siden sist. Til min store forskrekkelse kunne jeg her en natt plutselig ikke huske hvor mange poeng man spiller til i et sett, og heller ikke hvordan man gjør det der med serven? Hvor mange server har man før man bytter? Og var det ikke noe greier med at den som server først har færre server første gangen?

Eller var det bare i tie-break?

Hjelp, jeg begynner å bli senil!

Hjorthens siste skrik: Bjarne Håkon Hanssen stiller diagnosen

Så ikke denne før sånn plutselig!

Espen er nå smertelig klar over at et sett går til 21 poeng, ikke 20 som han sluttet på i 5. og avgjørende…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.