VM i pinlige ordspill (14. bidrag)

Ukas ordspill er vel kanskje ikke av den pinlige arten, men jeg har innsett at vi må ta med noen grensetilfeller (mest av alt for å lage litt kalabalik og tvinge frem opponenter i kommentarfeltet (eller er det kanskje dritpinlig, slik at protestene hagler fra alle kanter? Stay tuned!)). Det er Iversen fra den gamle storheten Iversen Revisited som har sendt inn denne, hentet fra Santa Cruz Sentinel (ikke klikk om du er redd for otere). Dette er en shout-out til vårt engelsktalende publikum, og akkompagneres ikke av skjermskudd siden gjengen i the Sentinel ikke lager verdens vakreste blekke.

Bonus: Greit, det er litt kjipt uten bilder… Jeg prøver å gjøre det litt godt igjen: Sjekk denne saken om en ny og skikkelig ku-l brus. Herrejesusitrappa! Som innmelder Hjorthen sier; her er det nok å ta av helt til neste års mesterskap.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er bra Ivers!

Hjorthens siste skrik: Blogging, the nihilist impulse – Geert Lovink

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.