VM i pinlige ordspill (10. og 11. bidrag)

I dag bidrar nok en gang bza med et ordspill, vi kjører for øvrig to stykker siden dere ble robbet for ukas mandagslenker. Førstemann ut er altså sendt inn av bza og bør stille sterkt når vi skal kåre årets verdensmester i desember. Underholdningsjournalister lukter sportsredaksjonene på hælen, vær beredt på det.
ordspill-zwartJa. Så ille kan det faktisk gjøres, folkens. Nestekvinne ut er godeste Judith, og jeg tar vel ikke hardt i når jeg mistenker at denne også kan bli en slager når oppgjørets time kommer, ihvertfall blant de politisk engasjerte. Som hun sier selv havner vel denne i «Å…»-kategorien. Ikke direkte pinlig, men det er jo ikke direkte briljant heller? Jeg skal la dere dømme selv.
storberget

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Når er egentlig oppgjørets time? Skal vi fortsette å sende inn forslag?

Det står like før det første skjermskuddet, bza. Desember. Syns du vi burde gjøre opp status tidligere? Jeg har bidrag til ca sommerferien liggende, hvis jeg inkluderer tvilstilfellene.

Aha, da er det bare å pøse på med andre ord.

«Letter på sløret» – Jeg synes ikke det blir pinlig, humrer faktisk litt..hver gang, til og med.

Enig med Rune, den der var bare griselekker, finnes ikke pinlig.

Kims siste skrik: Play – A Video Game Symphony

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.