VM i pinlige ordspill (8. bidrag)

Jeg skal ikke juge for dere, responsen har vært formidabel på dette mesterskapet. En konsekvens er at bidrag som er ferske når de kommer inn dessverre må en tur innom fryseboksen på vei ut, siden jeg bare poster ett bidrag i uka.

Det åttende bidraget er sendt inn av bza, som i gamle dager var blant Norges mest interessante bloggere. Nå er han blant dem som sender inn de kuleste bidragene til ordspill-VM. Det har blitt nevnt at vi tar med en del ordspill som egentlig er litt morsomme, og kritikken stilner vel ikke akkurat etter denne overskriften om Steven Gerrard. Like fullt, det er litt pinlig altså. Det er bare noe ved at man liksom må bruke ordspill uten at det er særlig nødvendig å gjøre..? Kanskje jeg bare er blasert.
ordspill2

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Smiger kommer man langt med! Lenge leve Ivers!

Denne var jo faktisk bra!

Hjorthens siste skrik: - Siv Jensen kjører som et svin!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.