Bloggbashing og skamløst KRF-tyveri

Å bli angrepet av andre bloggere, eller å angripe dem selv, er en velkjent måte å skaffe seg lesere på. Folk som før bare har sett navnet ditt i et og annet kommentarfelt, hvor du har sagt «HAhhahaa, ja det var velskrevet du!» blir først interessert i deg når ting kan tyde på at du har noe (u)fornuftig å fare med. Et glitrende eksempel på bashing er Mihoes post om bloggmannsgriser, hvor LoRdX er førstemann ut. Nå har vel disse to bloggerne relativt mange lesere allerede, så effekten er nok knapt merkbar for noen av dem utover flere kommentarer til basheren.

Jeg, derimot, har ganske få lesere og trenger litt basheprofilering. Den enkleste løsningen er selvsagt den beste, og her er mitt forsøk på å oppnå en plass i Mihoes noe ufine bashingserie, selv om hun sikkert tar for seg Peterandrej først. Ingen skal si at jeg ikke prøver, ihvertfall. Here goes:

1. Her er en link til Tine, som har ganske store pupper!

2. Jenter er skikkelig flinke til å vaske klær og rydde i klesskap, alle som én!

3. Alle snasne jenter burde bruke slike strømper.

4. Og til sist; her følger Iversen Revisiteds skamløse kopiering av LoRdX sin KRF:

[Sett inn morsom tekst med mange artige poenger som ingen av leserne egentlig har tenkt over at er rasende festlig før. Følg opp med elegant glidende overgang til hvem som er KRF denne uka. Post bilder og avslutt med gretten kommentar om at Dagbladet stjeler sakene mine]

bikini-babes
And now we play the waiting game…

15 tilbakemeldinger på “Bloggbashing og skamløst KRF-tyveri”

 1. O! sier:

  *smiler* tror vi egentlig iversen poster dette fordi han faller i samme sjåvinist kategorien som meg ja. ikke fordi han tenker på bashingen.

  hysj, jeg skal ikke røpe noe. ;-)

 2. Røverdatter sier:

  Jeg bøyer meg i støvet. Ingenting er bedre enn et godt, gammeldags, ærlig og redelig forsøk!
  Dessuten er jeg ikke så sikker på at dine lesertall er så lave… :)

 3. Leni sier:

  He he…jeg er redd du neppe kommer til å nå opp med det der vennen! Og serien min var ikke tenkt som bashing, men foreløpig tror jeg innlegget har generert seks andrebloggeinnlegg så hvem som egentlig blir bashet her er vel diskutabelt.

 4. Kent sier:

  wow du kan jo KRF oppskriften min jo. kanskje derfor jeg liker krf så godt. er det innlegget i uka jeg bruker desidert minst tid på…. siden jeg har en så flott oppskrift.

 5. Iversen sier:

  O: Nei, dette er trafikkgenerering.

  Røvis: Takk, jeg syns det var på sin plass. Lesertallene er ikke noe å skrive hjem om, akkurat.

  Leni: Nei, jeg regna vel egentlig med det. Men at ditt innlegg ikke er bashing, det er pølsevev.

  Kent: Ja, jeg har brukt mye tid på å gjennomskue formelen din.

 6. Iskwew sier:

  Bedre kan du vel, Iversen?

 7. Peterandrej sier:

  Hvorfor tror du hun tar meg først da Iversen?

 8. Iversen sier:

  Isk: Nei, det klarte jeg ikke. Elendig av meg. :(

  Peterandrej: Jeg fikk bare den følelsen da jeg leste i kommentarfeltet på Reality Challenged.

 9. Beate sier:

  Er det nå det er flaut å komme inn her og bare småhumre litt? :humre:

 10. Peterandrej sier:

  Jaja, bare du leser bloggen min Iversen, så er jeg fornøyd. Ser du har lagt deg til SOLRatings også. Ser bra ut disse tallene dine. Du har jo ikke vært oppe lenge med dette nye domenet, så utifra det er tallene gode.

 11. Meningspolitiet sier:

  Ivers: Jeg kan glatt bashe deg litt.

 12. elvis bling laden sier:

  HAhhahaa, ja det var velskrevet du!

 13. Iversen sier:

  MP: Det høres veldig bra ut, jeg gleder meg til trafikken! :D

  Elvis: Har du et godt forhold til Kinosangen?

 14. Iversen revisited » Blog Archive » Grisen Iversen! sier:

  […] Tiram karakteriserer meg (og en hel del andre jeg egentlig føler meg urettferdig satt i bås med) som en stakkars, stakkars gutt i sitt innlegg i den siste tids usedvanlig tåpelige debatt om hvorvidt det er møkknivå av gutter å poste jentebilder i bloggene sine. Personlig følte jeg aldri dette som noe angrep på meg som mann, mitt svar var mer et forsøk på latterliggjøring av hele “diskusjonen”. Jeg siterer likevel fra Tirams ubalanserte (men likevel bedre enn mange andres, i denne debatten) innlegg: Og det er objektifisering av kvinner disse gutta forsvarer, enten de liker det eller ei. Og noen av dem ser jo for så vidt ikke problemet med å framstille kvinner bare som noe pent å se på. De synes det er heilt greit. Det synes ikke jeg, og ikke Mihoe og ganske mange andre jenter som henger i dette bloggnabolaget heller, og vi ser vel ingen grunn til å holde kjeft om det. […]

 15. Iversen sier:

  Lukkes for kommentarer pga merkelig spamming.