Jævla ketchup!

For tida ruller det en reklame på tv som gjør seg skyldig i opptil flere tilfeller av jævelskap. Jeg er ikke sikker (f0rdi jeg ikke orker å sjekke), men jeg tror det er snakk om Idun Ketchup. Ketchup, altså. Produktet Eyvind Hellstrøm ikke tror nordmenn spiser i det hele tatt, men som alle naturligvis har i kjøleskapet.

Jeg har ketchup i kjøleskapet mitt. Det hender jeg bruker det til wienerpølser eller annen gatekjøkkenmat. Denne nye reklamen, derimot, viser klart og tydelig at de mener man kan ha ketchup på biff. På biff! Nei, det går faen ikke an, vel? At reklamen har en jingle som satser hardt på at vi ikke lengre er drittlei av Aserejé (den hadde kanskje et annet navn) er ikke særlig formildende. Jeg blir kvalm.

Ketchup på biff, liksom. Ærlig talt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

De har ketchup på pizza også. Og pasta. Helt uhørt, hele reklamen. Men den er faktisk ikke like irriterende som reklamen som ruller for Go Green, der en anemisk hippie som snakker i et toneleie hele tiden snakker om bønner og linser fra hele verden. Uten at det fritar Idun fra ansvar for eget søppel, altså.

idahos siste skrik: Dødssyndene

Sangen heter Asereje egentlig ja, men på engelsk…. THE KETCHUP SONG!

Ketchup er helt ubrukelig. Kan faktisk ikke huske sist jeg brukte dette produktet. Jeg registrerer dog at jeg er skummelt ensom i mine meninger – og har registrert mye rar bruk av dette selsomme produkt. Onkel har salami med ketchup som favorittrett… unga til søstra til dama spiser ketchup rett fra flaske…

Idun ketchup er den eneste som ikke sklir av pølsa, herr Revisited. Opp/ned eller ikke. Det er bare Heinz som gjelder ellers i livet – og de har god sennep også.

Arthurs siste skrik: Muslimsk skole – Frp – inkonsekvens

Ketchup på pølser i brød and that’s it. Bare tanken på å kline ketchup på biffen høres forferdelig ut. Men hver sin smak. Reklamen derimot er tvers gjennom grusom!

OutOfBoundss siste skrik: Fotball, tv2, drillo og kulde

Ketchup reserverer jeg som regel til pølse med brød. Ketchup til biff er uhørt – der foretrekker jeg heller en salat med bl.a. noen saftige tomater som tilbehør.

Stians siste skrik: TV – så herlig og så irriterende

åh, den reklamen gjør meg rett og slett trist! Har vært hjemme i tre dager nå, og det er ikke mye annet å gjøre enn å se på tv, og den reklamen er altså over alt!

ketchup er ekkelt. uansett.

Ragnhilds siste skrik: Søknad

Huh, hva skjedde med bernaise?

Bare Thomass siste skrik: Shitass

Humre. Jeg har ikke sett reklamen enda, men hørt om den. Og her er det ironien som taler; Se så mange som har lagt merke til den.

Jeg har ikke sett denne reklamen, og kan heller ikke skjønne hvordan noen kan ha ketchup på biff. Noe jeg heller ikke skjønner, er hvordan i h* noen kan komme på å ha ketchup på Komle (raspeball, kompe, for dere utenomrogalendinger)??!! Og at noen vil ødelegge en herlig potetmos med en halv desiliter ketchup? Hva er det med denne ketchupen?

CingTs siste skrik: Some love and some fucking piece of shit

du MÅ sjekke ut han her – tar opp mange av de samme temaene som deg, ivers.

http://www.larstangen.com/

Da jeg var liten hadde vi en praktikant som spiste ketchup på absolutt alt. Hun hadde ketchup på fiskegrateng!

Jannickes siste skrik: Seksualundervisning

En av bryllupesgjestene våre spurte servitøren om det fantes ketchup til hjortesteiken.

Jeg bruker ketchup på pølse i brød, pølse og potetmos og pizza. Jeg er også veldig sjokkert over alle de andre bruksområdene Idun prøver å prakke på oss.

Tamaras siste skrik: Wednesday morning

Jeg har bare en kommentar til ketchup: Æææææsj…. keeeetchup….?! blæh!

grøftekantens siste skrik: Huff ja… dialog, dialog, dialog

«Aserejé, já, dejé, dejebe, tu dejebe se binoa majabi, ando bugua, anda guididi bi.»

Jeg må seriøst tømme hodet for en del fullstendig unødvendig kunnskap… Og tømme kjøleskapet for ketchup. Det siste gjorde jeg visst for noen år tilbake :)

Tiquis siste skrik: Det sjette utmerkede bildet

Jeg hadde akkurat fått sangen ut av hodet, og så ødela Idun alt. HAT. Nå forlanger 3-åringen ketchup på alt, for hun får jo med seg det meste, og jeg har ingen planer om å kjøpe ny når den går tom i løpet av uka.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.