Tronsmo-tagget

Her om dagen tagget Alf Ivar meg, sånt overser man bare ikke (selv om jeg bare ser hvitt når jeg prøver å besøke blogge hans…). Med friskt mot har jeg innhentet info annenstedsfra og funnet ut at greia er omtrent som følger:

Åpne bildemappa di, klikk deg inn i den sjette mappa du har der og velg det sjette bildet. Så poster man dette bildet, kanskje med litt oppklarende tekst, enkelt og greit. Jeg var selvsagt livredd for at den sjette mappa skulle være tvilsomme greier, for jeg er ikke typen til å fuske. Da måtte jeg bedrevet renaming og sånt, da ville det bare vært litt fusk. Litt fusk går vel. Heldigvis var bildet jeg fant ganske uskyldig, og det er ikke så altfor vanskelig å si noe om det heller.

I og med at filmen er ute på nettet er dette bildet bare litt pinlig, nemlig.
swashbuckledgangenDette er altså meg sammen med vår legendariske og savnede venn Ole. Tanken var at om vi først skulle lage film trengte vi litt kjøtt på morobeinet, så underveis ble det tatt en del bilder hvor vi ser direkte åndssvake (kom an, kritiser meg for ordbruken, tørrpinn!) ut. Dette bildet er litt ekstra flott fordi det elegant flasher mitt underskudd på ca en halv hake, min potensielle gamlismage og smykker vi stjal fra regissørens smykkeskrin. Ok, smykkeskrinet til regissørens mor, da.

Det var en flott helg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Haha I loves it :D

Hehe … Du burde være forsiktig med å publisere slike bilder av ninjaer. De kunne finne på å bli fornærmet. :p

anderss siste skrik: God

Haha, nydelig!

Stians siste skrik: På plass i ny kåk!

Dette er et vakkert, vakkert bilde. Det må sies!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.