Michael Myers vs. House of 1000 corpses

sid haigAftenposten forteller at Rob Zombie vil lage en Halloween-film hvor han gir totalt beng i originalens oppfølgere. Jeg syns dette høres ganske snasent ut, siden oppfølgerne stort sett sugde eselhale. Zombie har minst et dusin jern i ilden, fra karriere som rocker til maler, og som regissør har han begått filmer som House of 1000 corpses og the Devil’s rejects.

Jeg har dessverre ikke fått somlet meg til å spane inn Rejects, men om den er såpass mye bedre enn Corpses som IMDBs brukersnitt antyder, da bør den være verdt et par timer i stolen med popcorn og brus. Dessuten er O’store Sid Haig fremdeles med, og Haig er en av tidenes kuleste skuespillere. Ja, det er altså han borte til høyre der som har malt ansiktet sitt i patriotiske farger. Michael Myers er nok ingen patriot, har jeg mistanke om, han liker masker.

For det er som sagt Michael Myers som er på vei tilbake. Etter to solide skrekkfilmer, med en tilsynelatende oppadgående formkurve, har Rob Zombie bestemt seg for å lage en skikkelig Halloween-film. Jeg gleder meg grenseløst, spesielt siden det går rykter om at John Carpenter skal ha møtt Zombie over en øl eller tretten for å diskutere prosjektet, noe som skal ha endt i velsignelse og lovnader om manushjelp.

Dette kan vel ikke slå feil?

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg bryr meg. Meget bra. Film er bra. Gleder meg til Halloween 9 som kommer senere i år.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.