VM i pinlige ordspill (7. bidrag)

Det begynner å bli bra med bidrag nå, men fortsett å sende inn flere! På den måten får jeg skjult min manglende bloggespirit (i dag, for eksempel, hadde jeg helt glemt at det var onsdag og ordspillmoro til en kollega minnet meg på det) og dere får spredt pinligheter på nettet. Jeg hører fra Paris Hilton at det er tøft, eller hot om du vil.

Nok en gang er det Hjorthen som har dratt frem en papiravis (Dagbladet den 24. januar i år, side 31) til sportsinteressertes store fornøyelse. Til dere som ikke helt fersker morsomheten her, Tottenham Hotspur er et fotballag som gjerne kalles Spurs. Ta en titt på terningkast 3 for en billig glis.
spurs

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Er ikke denne bare rappa fra Pondus i samme avis omtrent på den tida? Jeg skal ikke si for sikkert hva som kom først, men har nå min mening om det.

NQDP: Nei, det er nok omvendt. Denne er jo ganske gammel, som følge av at jeg får en del bidrag og ting blir liggende i kø (blir litt mye med ordspill annenhver dag). I Pondus ble dette ordspillet brukt i siste nummer, såvidt jeg husker (jeg husker i alle fall at jeg ble kjempeglad fordi Øverli brukte det, siden jeg hadde det friskt i minne). I og med at jeg abonnerer og leser med en gang ville det være rart om jeg tenkte den tanken hvis jeg skulle ha lest det der først. Det er nok enten bare en tilfeldighet, eller så har Frode knabba ordspillet fra VG og tegnet som et lyn like før bladet gikk i trykken. :)

Løkling setter nok pris på om dere skriver inn og spør…

Rune: Du tar deg av det, eller?

Ivers…når ble «dere» til «meg»?

Magi, Rune.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.