VM i pinlige ordspill (5. bidrag)

Det er en kar her i Bloggeland som alltid bidrar når oss nykomlingene prøver å dra i gang noe, hans navn er Hjorthen (ellers også kjent som Hjorthefar, haremsvakten og Hjorthis). Han er blant dem som fremdeles leser papiraviser, og her har han funnet frem en artig liten sak fra Søndagsmagasinet til VG den 25. januar i år. An oldie, but a goodie – vi takker ikke nei til de velbrukte klassikerne her i gården.
oprah
For øvrig syns jeg det er fabelaktig respons på bidragsfronten, jeg tror det tikker inn noe ca annenhver dag fremdeles. Allerede har jeg stoff frem til påske (eller kommer den veldig seint i år?). Dere rocker!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Du må ikke skryte av hvor mange idrag du har vettu, på søndag oppdaget jeg et ordspill på forsiden av VG mens jeg pakket sammen ukas avisretur, men da gadd jeg ikke rive det ut siden du jo har så mange bidrag at du ikke aner hva du skal gjøre med dem. Du må heller være litt krisemaksimerende, ala platebransjen. Litt sånn, nå er det nedgang i antall ordspill jeg har fått inn, denne uken har jeg ikke fått et eneste forslag i postkassa. (At du har fått en hel haug på e-mail glemmer du selvfølgelig å nevne) Hvis dette ikke tar seg opp snart så er det fare for at hele ordspillbransjen går dukken. Ja, du skjønner hva jeg mener.

Forøvrig mener jeg at det snart er tid for Bloggidol igjen.

Hjorthens siste skrik: Forskjell på landing og nødlanding?

Uhm. Men i posten har jeg altså ikke fått NOE, dere.

Nå som Esquil driver og pauser blir det jaffal ikke noe Bloggidol, det var slitsomt nok å ordne da vi var tre (+ radio og Rocky).

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.