VM i pinlige ordspill (4. bidrag)

Fremover blir det ett ordspill hver onsdag tenkte jeg, for de som ikke har fått det med seg. Denne har Anders sendt inn i disse høypolitiske tider. Aftenposten går åpenbart heller ikke av veien for ordspill, denne Obama-«morsomheten» er vel av den pinligste arten så langt i VM…
obama…ikke helt Tele2-pinlig, men billig nok. Eller sauete nok. Herregud, jeg gremmes. Oppsøk ditt nærmeste reklameplakatsted for et ordspill så pinlig at jeg ikke lar det være med i VM fordi seieren ikke bør deles ut allerede i februar.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Litt usikker på om jeg egentlig tok den, hvis ‘trekk’ var hele greia. men mine undersøkelser viser at det fins obamasigarer:

http://images.huffingtonpost.com/gen/61623/thumbs/s-CIGARS-large.jpg

Esquils siste skrik: Boligpriser – hvem skal man tro på?

Jeg tror greia er så enkel som det virker. Var jaffal derfor jeg syns det var pinlig, dette her.

Sometimes, a cigar is just a cigar?

[…] utgangspunktet, da kan du virkelig få utfordret hjernecellene til dine lesere. Et godt eksempel er bidrag 4 i overnevnte VM. I tillegg til ordspillet i selve tittelen, så får du her som ekstrabonus til og […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.