Eksamen (del 8, slutt, punktum, finale)

Så var jeg i havn.

Jeg har skrevet en sånn passe ok oppgave, om man ser bort fra oppgaveteksten. Om man derimot er en jævla kødd og leser oppgaveteksten først ser det verre ut. En god tolkning med påfølgende elendig drøfting – som mot alle solemerker egentlig bare ble en utvidet tolkning. Det ser ikke spesielt bra ut, men jeg lurer på om jeg slipper stryk likevel. Time will tell.

For øvrig er jeg glad for å være ferdig, for da kan jeg og Peach leke mere. Vi har blitt bestevenner.

peach
Peach, vår lille hvite pelsdott av en husgjest (Jeg tror det er Siri
som har tatt bildet, hun får kjefte på meg om jeg tar ruskende feil).

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Gratulerer med vel overstått! Om 2 timer og 6 min. skal jeg grilles…

Takkers, jeg skal heie på deg før jeg går og legger meg. Lykke til!

Gratulerer med overstått – hjemmeeksamener er noe dritt. Jeg har hatt hauger av dem på BI, og kjipe som de er ga de dem alltid over helgen. Slemmingene.

Du er flink :o) Og pelsdotten er veldig, veldig søøøøøøt! Det bildet må jeg ikke vise til tigerungen, for da vil han bare ha en slik i tillegg til Pondus.

Ingen kjeft til deg, Iversen. :)
Jeg har tilfeldigvis et par stykker til salgs nå, om noen andre skulle bli like betatt. Høhæ.

Banansjokkis & Isk: Tusen takk, det var fint å få den overstått.

Siri: Ikke siiii sånt… da får jeg bare lyst på en permanentchinchilla… Peach har fått fritt leide overalt her nå, jeg tror hun koser seg.

Litt bekymret for eksamens resultatene dine med tanke på bloggehyppigheten i innspurten her, men du klarer sikkert å ro det i land. Så grattis med vel overstått! Og en slik pelsdott kunne jeg godt ha tenkt meg :)

Skal jeg være pinlig ærlig, Leni, så bryr jeg meg egentlig ikke om noen god karakter – ambisjonen er bare å stå for å blidgjøre Lånekassa litt. Jeg får aldri bruk for dette uansett, siden jeg sikter meg inn på andre læreinstitusjoner fra høsten 2007. :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.