VM i pinlige ordspill: Bidra!

For deg som vil bidra med et ordspill til verdens beste VM er det bare å slå seg løs. Siden muligheten til å bidra dukket opp for bare et par dager siden har det rent inn hele fire gode deltagere, og det er vel tvilsomt at vi går tom med det første. Besøk bidragssiden for å undersøke hvordan du kan hjelpe til med å arrangere det beste VM i manns minne!

Ikke noe bidrag er for pinlig, for å si det slik. Alle settes pris på og alle som sender blir selvsagt kreditert. Du trenger ikke pløye sportssidene selv om det er der de fleste ordspillene gjemmer seg, forslag fra politikken eller TV-programmet er også gull.

Gjør verden til et bedre sted å leve; del et pinlig ordspill med oss!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Bidrag er på vei. Får bare håpe det faller i (u)smak.

anderss siste skrik: Yo mama

[…] bloggere som har irritert/moret seg over dette fenomenet. Blant annet er det en som har startet VM i pinlige ordspill. Og det har allerede kommet inn bidrag. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.