VM i pinlige ordspill (3. bidrag)

I og med at det kom så mange bidrag vurderer jeg å lage en Ordspill-onsdag. Hva sies? En dag i uka med ordspillbidrag eller bare en publisering nå og da helt uten regler? Kom med meninger i kommentarfeltet etter at dere har nytt denne perlen:

Om vinteren pleier vi å legge ut aviser i yttergangen for å begrense vannsøl når folk kommer på beøk og slenger fra seg skotøyet sitt. Her om dagen gikk det opp for meg at jeg satt (eller mer korrekt: Skoene mine sto) på en gullgruve, og det tredje bidraget i VM. Dette er forsiden av VG onsdag 2. mai 2007, like etter at Liverpool har kvalifisert seg for sin andre finale i Champions League. Sportsjournalistene drar fra på ordspillfronten!
onskerepriise

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Haha, den var dårlig.

Ordspill-onsdag høres genialt ut. (Bokstavrim til og med. Kan det bli bedre?)

Man må jo bare elske denne:) Veldig for ordspill-onsdag!

Jeg er også for ordspill-onsdag!

anderss siste skrik: Ice

Jeg kom over en skikkelig pinlig en i helgens Se & Hør weekend. Sto et lite stykke på side tre om Verne Troyer aka Mini-Me som hadde problemer med å komme seg opp på en stol.
«Snakk om David mot Stol-iat.»

er det automatisk pinlig om det er ordspill? syns ønskerepriise er litt elegant jeg. david mot stol-iat derimot, den er jo urpinlig.

Esquils siste skrik: Fotball og kjærlighet

nå så jeg kombinert, hvor magnus moan kom i mål rett bak christoph bieler. jeg håper det blir omvendt i VM, og at dagbladet kjører ‘LEKER MED BIELER’

Esquils siste skrik: Fotball og kjærlighet

Da blir det ordspill-onsdag.

Esquil: Neida, det er ikke automatisk pinlig fordi det er ordspill. Det må være litt pinlig, nødbetont og/eller oppbrukt også. Jeg syns ØnskerepRiise var ganske… blass.

LEKER MED BIELER, derimot – genialt.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.