Eksamen (del 7)

Jeg har vært på bensinstasjonen og handla meg wienerpølse!

Klokka kvart over fem bestemte jeg og samboer oss for at nå måtte vi ha påfyll. Vi orka ikke annet enn en tur ut for å kjøpe noe som vi ikke trengte å lage sjøl, så det ble pølse på bensinstasjon. Og cola. Ja, Tine, jeg har drukket masse cola nå nettopp.

Status: Jeg har skrevet en god tolkning, som sagt – fremdeles går det litt trått med drøftinga. Jeg er oppe i ca 4000 ord tilsammen, og regner med å avslutte på ca 4500-5000, alt avhengig av om jeg kommer på noen lekre argumenter på veien eller ikke. Sjansen er stor for at jeg kaster inn håndkleet ved 4500 ord, men da er jeg ihvertfall likevel godt over minimumskravet, og det føles bra. Problemet mitt blir uansett vektlegging, siden jeg nok kommer til å levere en noe skjev fordeling mellom tolk/drøft.

Planen er å være ferdig med hele greia senest halv ni, for da er det jo Ellen deGeneres Show på TV3!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Har madammen holdt deg med selskap heile natta? Jeg hadde lagt meg for lengst, jeg …:)

Hun har samme eksamen og samme dårlige arbeidsmoral som meg inntil det er superkort tid igjen – vi er gode på skippertak.

Hun har til overmål produsert en ganske solid oppgave, i motsetning til meg. Like greit, det er ikke meg som mottar studielån. :D Til mitt forsvar lot jeg henne velge oppgave først, vi var enige om å ikke skrive samme på forhånd. Det ville blitt litt for tullete.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.