Skandale: Mer griseri i Donald Duck & Co.

I april bragte jeg nyheter om at Donald-bladet ikke er så uskyldig som foreldre tror det er. Naivt innbilte jeg meg at dette skulle bli bloggens gjennombrudd overfor etablerte medier, men verken VG eller Aftenposten ofret saken så mye som en notis. Bestemor Ducks kontaktannonse den gang innbød altså til både harving og pløying, men ble avfeid som et uheldig engangstilfelle. Dette har vist seg å være feil. Veldig feil.

Nå har jeg nemlig lest Donald Duck & co. igjen. Det tok meg en knapp graviditetsperiode å bearbeide det forrige sjokket, så denne gangen regner jeg med å avstå fra Donald-blader i et par evigheter. Sjekk bare hva Svinesenog Vrinskesen på spørresiden lirer av seg i årets andre utgave av den gamle storheten:
skittendonald

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Altså…det er jo ikke overraskende. Donald Duck & co beskriver jo tross alt en by der fryktelig mange av beboerne vaser rundt uten bukse… Og de religiøse fanatikerne skal ta metallen?

Huff og huff! Der er grunnen til at jeg sluttet å lese DD!!

Og bare for å svare Rune: Vel, noen steder er jo DD forbudt pga. bukseløsheten. Men likevel går Donald med badehåndkle etter at han har dusjet. Flott!

Ragnhilds siste skrik: A bit tilted, are we?

Syns «hvor gammel er jeg når jeg får hest» er et veldig artig spørsmål. Har Donald en egen spå-i-fremtiden-spalte?

Hmm…kjøpte du også Donald fordi det fulgte med «fjernstyrt» robot?

Trines siste skrik: stakkars tannbørsten min…

Rune og Ragnhild: Get a room. :)

Margrethe: Rosanna er sikkert ikke særlig gammel? Det er lov å forsøke seg, selv om man jo ser her hva resultatet blir…

Trine: Jeg leste en venns utgave, så jeg fikk ikke noen robot. Var den tøff?

Den er ganske kul altså. Kan kjøre både forover og bakover.
Men jeg synes den burde vært trådløs da, for å få lov til å hete «fjernstyrt». Er ikke mye fjernt med en så kort ledning…

Men det skremmer selvsagt vettet av katta mi da, så da må den jo være tøff.
Eller…vent…nei.

Trines siste skrik: mas fra sykesenga

Espen: Vi har allerede klart å ødelegge den. (Akkurat som alt annet som følger med i Donald) Den ga meg to minutter med morro da.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.