Eksamen (del 5)

…oooog da skriver vi sirkus kvart på ett, her er status:

Tolkning er så å si i boks. Det gikk glattere enn man skulle tro, faktisk. Jeg tror jaggu det ble ganske lesbart og bra også, selv om jeg nok har brukt en setning eller tre for mye på handl9ingssammendraget. Veldig fornøyd med et avsnitt jeg skrev om kameraføring, og nå mangler jeg bare å skrive litt snacks om skuespillerprestasjoner. Jeg KAN komme til å skrive litt for mye om akkurat dem, men jeg får bare ta det igjen ved å skrive noen hundre ord ekstra på drøftingsdelen.

Ja.. Drøftingsdelen. Den er enda ikke påbegynt, utover litt idémyldring og notering av stikkord. Jeg fikk en del ut av kommentarene til forrige eksamensinnlegg, og satser på å få skrevet bra om dette også.

Jeg må innrømme at jeg bare har ambisjoner om å stå, siden dette emnet ikke har noe videre å gjøre med hva jeg skal studere når jeg vender tilbake til fulltidsstudiene høsten 2007. Om jeg får noe bedre enn C skal jeg personlig troppe opp og gi UiO-rektor Ellingsrdu en dask på kinnet. Nuh. Tilbake til den elleville eksamenskosen!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.